Sabah saatlerinde olaydan haberdar oldum. Yine galiba geç kaldım ama yine de paylaşayım dedim
Instagram'da takip ettiğim bir sayfada flightradar'dan A350'ye ait bazı görseller paylaşmış hikayesine. Fakat telefon kapalı ve sayfa adı tam aklımda değil, sayfaya baktıktan sonra düzenlerim yazıyı
www.airporthaber.com
haber.aero
Flightradar:
www.flightradar24.com
www.flightradar24.com
www.flightradar24.com

BEKLENEN GÜN GELDİ... THY A350’Yİ FİLOSUNA KATIYOR
Türk Hava Yolları, filosuna ilk A350-900 tipi uçağını katmanın heyecanını yaşıyor. THY’nin ilk Airbus A350XWB’si Toulouse kentinden havalanarak Türkiye’ye doğru hareket etti.

THY’nin ilk A350 uçağı İstanbul’a geldi
Türkiye’nin bayrak taşıyıcısı Türk Hava Yolları (THY), toplamda 25 adet sipariş verdiği A350-900 uçaklarının ilkini teslim aldı. Dün gerçekleşmesi beklenen

Flightradar:

Live Flight Tracker - Real-Time Flight Tracker Map | Flightradar24
The world’s most popular flight tracker. Track planes in real-time on our flight tracker map and get up-to-date flight status & airport information.

The world’s most popular flight tracker. Track planes in real-time on our flight tracker map and get up-to-date flight status & airport information.