Ticket edenred kart nasıl kullanılır?

Mahmutdx

Picopat
Daha fazla  
İlk defa böyle bir kart aldım. Yemek kartı olarak veriyorlarmış ve market içinde kullanılıyormuş. Markete gittim alışveriş yaptım güzel ama yemek kısmında nasıl kullanılıyor anlayamadım.

Mesela yemeksepetine girdim seçeneklerden ticketın geçerli olduğu mağazaları filtreledim ve Burger'ci gördüm. 500TL'de 150TL kuponum var onu kullandım 350TL düşürdüm. Ve ödeme yöntemi olarak da ticketi seçtim. Şimdi benden ödemeyi nasıl alacaklar? Kupon kullanımına baktığımda Online kredi kart/banka kartı ve cüzdan ile olan ödemelerde geçerli yazıyor. Ama ödeme yöntemi olarak ticketı seçtiğmide de kupon hala aktif olmaya devam ediyor.

1736597825087.png

1736597845713.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kral Ticket uygulamasını indirmeniz gerekiyor. QR Kod ile gelen kurye veya yemek yediğiniz mekan pos cihazında qr kod gösteriyor. Kendi telefonunuzla onu okutuyorsunuz. Sizin ticket bakiyenizden çekiliyor ücret.

Kral Ticket uygulamasını indirmeniz gerekiyor. QR Kod ile gelen kurye veya yemek yediğiniz mekan POS cihazında QR kod gösteriyor. Kendi telefonunuzla onu okutuyorsunuz. Sizin ticket bakiyenizden çekiliyor ücret.

Peki bu kampanyada geçerli mi ticket? Şimdi gelen adam benden 500 mü ister 350 mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı