TikTok hakkında ne düşünüyorsunuz?

Web versiyonu kullanmanı hiç önermem, üyeliksiz bir şekilde indirip söylediğim kişileri engellemen ve sonra biraz kaydırıp hoşuna gidenleri beğenmen sonra çıkıp girmen sizin için kısmını gerçekten "sizin için" yapabilir bunlar.
Bu kadar aptalca bir ortama üyelik açmayı düşünmüyorum, zaten çok fazla bakmıyorum. Teşekkür ederim yine de öneriniz için. :)
 
İnsanların kendi mizah anlayışını tanımadığı insanlarla paylaşmasından dolayı başkalarının anlamsız ve saçma olarak değerlendirdiği bir platform. Genelde ironi üzerinden güldürmeye çalışıyorlar, ama oyunculukları leş.
 
garbb.jpg


1 ay kullanmaya gerek yok. Biraz düşünebilen bir insan, reklamlarından bile anlar ne kadar rezil bir yer olduğunu.
 
Bana Vine'dan farksız gibi geldi. Böyle çok fazla uygulama vardı ama en popüleri bu oldu diye daha çok ilgi ve nefret çekiyor tahminimce. Zamanında Vine kullananlar yaşlandıkça TikTok'a karşı huysuz ihtiyar gibi davranıyor anlayamadım sebebini.

Bana sorarsan TikTok ne kadar çöpse, yerli Youtuber'ların çoğu ve eski yerli Vine fenomenleri de o kadar çöp. Objektif bakınca pek fark göremiyorum. Ama kullanan, izleyen kişi mutluysa ve güzel vakit geçiriyorsa çok da üzerine gitmeye gerek yok.
 
Ben 2 yıl önce bi pizzacıda çalışacaktım, 1 haftada o yere katlanamadıysam, orda çalışan TikTok'çu arizona kertenkelesi yüzündendir. Türkiye'de daha çok varoş kesim kullanıyor. Varoşların üstüne zehir enjekte edip yok etmek lazım. Genelleme yapmıyorum yanlış anlaşılmasın. Zibidiler, kekolar en çok bunu kullanıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı