TikTok kaldırılmalı mı?

  • Konuyu başlatan Mruo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 57
  • Görüntüleme 3B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaldırılırsa diğer platformları işgal ederler.
Cevabım : Yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal.
 
TikTok salak bir uygulama değil salak insanları ortaya çıkaran bir uygulama. Bende farkındayım cidden çok leş içerikler var. Ben kullanıyorum bu arada uygulama dilini İngilizce yaptım ve globaldeki güzel ve kaliteli TR'deki şarkı/müzik vs. içeriklerini izliyorum. Ama 2 IQ ile kullanan çok insan var bununda farkındayım. Karşıma çıkan cringe kullanıcıları da banlıyorum dolayısıyla bir daha görmüyorum.
 
Cringe kitlenin dışında tik toku gerçekten adam gibi kullananlarda VR o yüzden bence hayır ama bu kişilere bir yaptırım gelebilir.

Arkadaşlar hemen kökten kapatmak doğru olmaz çok tepki vermeyin. Burada iyi editler veya eğlenceli yaşam kesitleri atandan tut, insanların zayıf yönlerini kullanıp para kazananlar ve toplum ahlakını bozan kişiler var. Bunlar en ağır cezayı hak ediyor. Bu toplumsal bir sorun haline geldi. Çocukların kullanması veya kullanmaması çok ilgilendirmez beni, sonuçta ben anne veya baba değilim. Her aile dikkat etmeli, çocuğunu 18 yaşına kadar kontrol altında tutmalı, ama sonuçta bu çocuk yani, çocuğa şekeri vermeyince ağlamaya başlıyor, sende vermek zorunda kalabiliyorsun.
 
Toksik kitle tiktok olmazsa başka yere geçer diyorsunuz da, tiktok-musicaly-periscope gibi platformlardan önce böyle zeka yoksunluğu çeken insanlara denk gelmiyorduk. Bu tarz uygulamalar kaldırılmalı ki, insanların kendini küçük düşürerek ünlü olabileceği gerçeğinin üstü örtülsün.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı