Eger dogum tarihinizi dogru girdiyseniz Reddit 18 Yasin altindaki iceriklere erismenize izin vermiyordu diye hatirliyorum.
Doğru hatırlıyorsunuz. Ve link açtıktan sonra bile size kocaman blurlanmış ve üzerinde nsfw yazan bir fotoğraf gösteriyor.
Eger dogum tarihinizi dogru girdiyseniz Reddit 18 Yasin altindaki iceriklere erismenize izin vermiyordu diye hatirliyorum.
Kısıtlansa eğitim diye bişey kalmıcak. Zaten doğru düzgün eğitim sistemi yok ordan da öğrenemicez.İnşallah Youtube'a herhangi bi' kısıtlama gelmez.
İstemekle istememekle alakası yok bunun yaşı küçük bir çocuk girse bunun hesabını kim verecek?
Edit: Üstelik erişim engelide yok.
Çocuk sussun diye eline tablet telefon herşeyi veren bir millet olduğumuz için bence bu çok zor olur.Ebeveynler boşunamı var? Ebeveynlerde kısıtlama getirebilir çocuk doğum tarihini yanlış veriyorsa Reddit ne yapsın.
İnsanların yazdığı yorumları görünce ülkemizdeki insanların ne kadar geri kafalı olduğunu bir kez daha görüyorum.
7/24 geçmişlerine bakacak halleri yok sonuçta ebeveyn sadece çocuğunu zararlı içeriklerden korumaya çalışmıyor.Ebeveynler boşunamı var? Ebeveynlerde kısıtlama getirebilir çocuk doğum tarihini yanlış veriyorsa Reddit ne yapsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.