TikTok kullanıyor musunuz?

• Konuyu başlatan XFG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 734

XFG

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. TikTok kullanıyor musunuz? Araştırmalarıma göre Instagram'dan iyi diyen var. Kötü diyen var. Yorumunuz nasıl olur?

tiktok mizahi olarak ve daha bir çok açıdan daha iyi çünkü tiktokta yabancı kitlede vs. fazla instagramı hayatım boyunca maksimum 3 saat kullanmısımdır ancak tiktoktu 5 yıldır kullanıyorum ve bir şikayetim yok😄

Merhaba arkadaşlar. TikTok kullanıyor musunuz? Araştırmalarıma göre Instagram'dan iyi diyen var. Kötü diyen var. Yorumunuz nasıl olur?
Evet kullanıyorum futbol, oyun, dizi gibi içerikler izliyorum kendi adıma söylersem ama genellikle boş beleş bir yer yorumları da NPC dolu beynini kullanan yok orada.

Instagram'daki mizahlar daha komik oluyor ama kitle ve diğer içerikler bakımından TikTok daha iyi (canlı yayınlar hariç)

TikTok kullanmanın çok mantıklı olmadığını düşünüyorum. Ama eğer TikTok'a benzer bir şey arıyorsanız, Instagram'ın Reels videolarına bakmanızı öneririm.

Canlı yayınlara bulaşmazsanız iyi platform. Algoritması Instagram'a göre kat kat daha iyi. Ne izlerseniz karşınıza o çıkıyor, Instagram'daki gibi bir anda siyahi twerk videosu ile karşılaşmazsınız yani...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı