TikTok Live Studio oturum açılamıyor

Bu çocukta cidden sorun var beyni basmıyor ekran resmi atıyorum üstüne yayın açıklamasına adını yazıyorum kanıt yok diyor.

Videolu kanıt lazım. Live Studio bende de açık dostum seviyeni bozmadan konuşursan sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Videolu kanıt lazım live Studio bende de açık dostum seviyeni bozmadan konuşursan sevinirim.

Video çekip atsın çıkış yapıp tekrar girsin ki inanalım.

Nasıl oluyor ki bizimde açıkken bizi atıyorda sizde açık kalabiliyor hala anlamış degilim ya kafayı yememek elde değil.

Nasıl oluyor ki bizim de açıkken bizi atıyorda sizde açık kalabiliyor hala anlamış degilim ya kafayı yememek elde değil.

Orasını ben de anlamadım benim TikTok live Studio açık sadece diğer PC'ye indirdiğimde bu sorunla karşılaştım, elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışacağım.

Orasını ben de anlamadım benim TikTok live Studio açık sadece diğer PC'ye indirdiğimde bu sorunla karşılaştım, elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışacağım.

Elinden geldikçe bir şeyler yapacakmış Gel de buna gülme.

Çözülmedi.

Live Studio'ya güncelleme geldiği halde düzelmemesi çok ilginç.

Çözüm bulunamadı heralde aynı hatayı bende alıyorum. Live studioya güncelleme geldi. 0.44.2 sürümüne güncellendi ama sonuç aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…