Hocam videonuzu izledim cidden yardımcı olmaya çalışıyorsunuz.ben discord kurup seninle iletişime geçeceğim kardeşim
Bana kesin geri dönüş yapın burada aktifim yazdığınızda bildirim gelir.Serdar üstadla bir şeyler deniyecez şimdi dönüş yaparız
Hocam videonuzu izledim cidden yardımcı olmaya çalışıyorsunuz.ben discord kurup seninle iletişime geçeceğim kardeşim
Bana kesin geri dönüş yapın burada aktifim yazdığınızda bildirim gelir.Serdar üstadla bir şeyler deniyecez şimdi dönüş yaparız
Bu çocukta cidden sorun var beyni basmıyor ekran resmi atıyorum üstüne yayın açıklamasına adını yazıyorum kanıt yok diyor.
Videolu kanıt lazım live Studio bende de açık dostum seviyeni bozmadan konuşursan sevinirim.
Nasıl oluyor ki bizim de açıkken bizi atıyorda sizde açık kalabiliyor hala anlamış degilim ya kafayı yememek elde değil.
Orasını ben de anlamadım benim TikTok live Studio açık sadece diğer PC'ye indirdiğimde bu sorunla karşılaştım, elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.