erdincceper
Hectopat
Bunu bende yapacaktım sabah vazgeçmiştim.Reis keşke nasıl olduğunu açıklasanda biz garibanlarda faydalansak he sjsjsj

Bunu bende yapacaktım sabah vazgeçmiştim.Reis keşke nasıl olduğunu açıklasanda biz garibanlarda faydalansak he sjsjsj
Trollendik diyorsun yani... Birçok hesaptan oluyor ama önemli olan giriş kısmını göstermesi neyse gencolar trollendik sanırım.Bunu bende yapacaktım sabah vazgeçmiştim.![]()
İşte yanıldın.daha da cevap gelmez bu adamdan![]()
aynı dosyalar bende de var dostum milleti kandırma lütfen.İşte yanıldın.
Çözümü Benim Eski TiktTok Dosyalarımı Şuanki Dosyanın İçine Attım Sorun Çözüldü Giriş Yaptı Yani Bri Kere Çıkış Yapan Tekrar Geri Giremiyor Bende Eski Yedek Driver Dosyalarında Yükleme Yaptım
Ekran Resmi Atıyorum Kanıt Olarak Neyini Kandıracam Hayırdır ?aynı dosyalar bende de var dostum milleti kandırma lütfen.denedim.
İşte yanıldın.
Çözümü Benim Eski TiktTok Dosyalarımı Şuanki Dosyanın İçine Attım Sorun Çözüldü Giriş Yaptı Yani Bri Kere Çıkış Yapan Tekrar Geri Giremiyor Bende Eski Yedek Driver Dosyalarında Yükleme Yaptım
discord dan bana ulaş uğraşalım milleti kekeliyor bu adam "reaninz" ekleyebilirsin...kardeşim bana tek bir dosya lazım 1 kb lık birşey , içinde ki verilerden senin bilgilerini silip bana atarsan burdaki herkesin sorununu çözerim
Tamam Sana Ulacağım Bir Adres At Sana Dosyaları Atayımkardeşim bana tek bir dosya lazım 1 kb lık birşey , içinde ki verilerden senin bilgilerini silip bana atarsan burdaki herkesin sorununu çözerim
aşağıda insagramım yazıyor , ordan mesaj at görüşelimTamam Sana Ulacağım Bir Adres At Sana Dosyaları Atayım
discord dan bana ulaş uğraşalım milleti kekeliyor bu adam "reaninz" ekleyebilirsin...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.