Tiktok mizah anlayışımızı mahvetti

• Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 60
  • Görüntüleme 3.631
Ne görüşü başkan takılıyoruz kendi aramızda ciddi ciddi geliyorsun bir şeyler anlatıyorsun hala da atarlanıyorsun ne yapayım ben? :D

Yahu sen beni anlamak istemiyorsun ki. Atarlanmamın sebebi sensin. Alay ediyorsun resmen benimle. Alay etmek senin tarafında takılmaksa bir şey diyemiyorum. Düzgünce yazın o zaman ben TikTok hakkında yorumunuzu beğenmedim diye. Alay etmene gerek yok. Mizah kategorisinde diye alay etmeni gerektirecek bir şey yok bence.

Yav ne alay etmesi ben tanımıyorum bile seni :D İki güleceğiz burnumuzdan getirdiniz :D

Dostum bak. Ben orada TikTok hakkında olan görüşümü belirttim sadece gelip gülücük atıyorsun. Gülünecek bir şey yok ki. Gül gülmene kızmıyorum zaten ben. Sadece alay eder gibi gülücük atma. Bak zaten Türkiye'de yaşıyoruz insanların sabrı kalmadı sen inatla zorluyorsun. Bakın hocam ilk mesajlarıma hep kahkaha atıyorsunuz.

Tamam ne diye gelip gülüp eğlendiğimiz konuyu batırıyorsun peki? Bir konu açtık pişman ettiniz arkadaş ya. Güldüm sana ne? Alay ettim belki? Ne yapacaksın?

Sabır ya. Güzel kardeşim hoşlanmıyorum alay etmenden. Bir de sana ne diyorsun ya. Alay ediyorsun sana ne ederim diyorsun. Ayrıca ben neden batırayım konunu senin. Sabahtan beri dalga geçen sensin ben mi batırmış oluyorum. Bir de yaptığın marifetmiş gibi sana ne ne yapacaksın gibi sözler kullanıyorsun. Olayı başlatan sensin zaten. Bak bakalım ben senin bir mesajınla alay etmiş miyim? Yazık ya gerçekten.

Dostum bak. Ben orada TikTok hakkında olan görüşümü belirttim sadece gelip gülücük atıyorsun. Gülünecek bir şey yok ki. Gül gülmene kızmıyorum zaten ben. Sadece alay eder gibi gülücük atma. Bak zaten Türkiye'de yaşıyoruz insanların sabrı kalmadı sen inatla zorluyorsun. Bakın hocam ilk mesajlarıma hep kahkaha atıyorsunuz.
Deminden beri takip ediyorum yazışmalarınızı. Sizi haklı buluyorum, ben de çok sinirlenirim karşımdaki kişinin alay eder gibi konuşmasına ama boş verin daha fazla uzamasına gerek yok. Uzaması sadece sizi daha fazla strese sokacaktır diye düşünüyorum. Olur, arkadaş güzel, keyifli bir gün geçiriyordur ve onun neticesidir bu davranışı. Tartışmayı karşılıklı saygı ile sonlandırmanızı tavsiye ve rica ediyorum.

Deminden beri takip ediyorum yazışmalarınızı. Sizi haklı buluyorum, ben de çok sinirlenirim karşımdaki kişinin alay eder gibi konuşmasına ama boş verin daha fazla uzamasına gerek yok. Uzaması sadece sizi daha fazla strese sokacaktır diye düşünüyorum. Olur, arkadaş güzel, keyifli bir gün geçiriyordur ve onun neticesidir bu davranışı. Tartışmayı karşılıklı saygı ile sonlandırmanızı tavsiye ve rica ediyorum.

Haklısınız özür dilerim sizi böyle rahatsız ettiğim için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı