TikTok nasıl bıraktırılır?

Bırakın kullansın. Bence TikTok abartıldığı kadar kötü bir uygulama değil.

Kabul ediyorum, saçma sapan içerikler var. Fakat Instagram'da önüme çok güzel oyun videoları düşüyor. Çoğunu beğeniyorum.

Hocam kardeşimden biliyorum küçük yaştaki çocuklar için çok çok çok kötü.
16 yaşındaki kuzenim de kullanıyor ve o kadar saçma sapan hareketler yapmaya başladı ki onunla uzun süredir görüşmüyorum.
Arıyor açmıyorum siz düşünün.
Eskiden yan yana yattığım kişi ile konuşmuyorum.

10 cümlesinden 9'unda seni döverim, ergence laflar ve boş yapma gibi sözler var.
Cümlenin sonuna akm koyulur (anladınız, yani PUBG'deki akm (!) ) diye de kendince bir kural eklemiş herhalde.

TikTok kötü bir uygulama değil (hatta çok iyi bir uygulama bana kalırsa) ama içindekiler çok kötü (özellikle Türk'ler)
Kimi izlediğine bağlı aslında, benim arkadaşım izliyor ve gayet normal bir insan. Sokakta görsen bu TikTok izliyor demezsin mesela (!)

Son düzenleme:
Saygı duyduğu birisinden (bu kişi siz de olabilirsiniz) çok cringe olduğunu duyarsa mutlaka etkilenecektir. Bırakmasa bile belli etmese bile içten içe düşünmeye başlayıp mantıklı karar verecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı