TikTok ve BTS in yasaklanması için kampanya başlatmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostum o platforma 3 yaşındaki çocuk bile girebiliyor farkında mısın? Küçük yaştaki çocukların bu tarz içeriklere maruz kalmasını sen ister misin? Bu durum zaten platformdaki denetimsizliği gösteriyor. Sen anladığım kadarıyla freedom fighter'lardansın, bu kadar özgürlüğün nelere yol açacağını görüyoruz, çünkü bazıları özgürlüğü kötüye kullanıyor, bunları denetim altına almazsan işte böyle bozuk bir ekosistem oluşur içinde.
Nelere yol açtığını görüyoruz, milyarlarca insanın internet üzerindeki düşünce hürriyetini almak da çocuk oyuncağı idi zaten.

3 Yaşındaki çocuğun abuk subuk sitelere girebilmesi onun ebeveynlerinin kabahatidir. O çocuğun çevrim içi olarak istismar edilmesi ise direkt olarak suçtur, gereği zaten yapılır.

Burası internet. İnsanlar buradaki hiçbir şeyi men edemedi. Mâzide öyle oldu. Âtide ne olur, bilemiyorum.

3 Yaşındaki çocuğun abuk subuk sitelere girebilmesi onun ebeveynlerinin kabahatidir. O çocuğun çevrim içi olarak istismar edilmesi ise direkt olarak suçtur, gereği zaten yapılır.
Onu sen fake hesap açıp sağdan soldan her türlü değerime söven kişilere anlatabilirsin, kendilerine çok güzel yasal işlem uygulanabiliyor ya.
Nelere yol açtığını görüyoruz, milyarlarca insanın internet üzerindeki düşünce hürriyetini almak da çocuk oyuncağı idi zaten.
Örneğimiz :Çin çok zor bir durum değil anlayacağın, ama sen anlamıyorsun ki, özgürlük başka aşırı özgürlük başka, adamın teki gelip ortalıkta bağıra bağıra nasıl birisine sövemiyorsa internette de sövmemeli arkadaşım, sanal ortam diye herkes kendinde bir özgüven taşıyor. Hadi bağırması serbest olsun ama cezası olsun diyelim, bunu da uygulamak çok zor ne yapalım, girer herkes internete kimlik numarası ile olur biter, sen buna da hayır diyorsun ne istiyorsun o zaman? Millet kafayı bozsun pedofilisi, toxic'i, troll'ü cirit atsın internette, biz de "özgürlük sonuçta ne diyebilirim ki" mi diyelim?

Pardon da siz kendinizi ne sanıyorsunuz? TikTok ve BTS sevmeme konusunda çoğunluk taraftasınız. Sevmeyenlerdensiniz. Burada aldığınız güçle yasaklama yetkisi bile görüyorsunuz kendinizde. Ama olur da bir gün azınlık tarafa düşerseniz üzerler sizi. Canın yanar ve düşünce özgürlüğünü sessizce gevelersin ağzında. Netflix yasaklanırken isteyen girer isteyen girmezdi ama? Hani yasak yasak Arabistan'a dönüyorduk? Ne oldu? KPOP dinlemem TikTok da kullanmam. Ama insanların hobisini/işini yasaklattırmak sana düşmez. Anlamıyorum ne bu cüret? İnsanların müzik zevkine siz karar vereceksek ne gerek var herkesin beyni olmasına? Alalım sizi, yönetin herkesi.

Usta bir kanser kitle yüzünden yasaklanması hoş bir durum değil. Çözüm var mı evet var kanser kitleyi yok etmek. K pop hayatım boyunca dinlemedim dinlememde zaten ama adamlar bir iş başarmış yani tebrik etmek lazım kanser kitle yüzünden yasaklanması şaçma yani.
Not: Bu arada cengiz kurtoğlu dışında bir şey dinlemem. Sanata saygım sonsuzdur.

TikTok ve BTS gibi içeriklerin hepinizin de bildiği gerekçeler sebebi ile yasaklanması için kampanya başlatmak istiyorum.
1- Nasıl yapabilirim?
2- Eğer destek çıkıyor iseniz cevap olarak belirtin.
Aslında kast ettiğim şey şu:
Geçen gün birini gördüm... Posta kutusuna bakıp dansediyordu... Neyse.. Yaklaşdım "iyimisiniz?" dedim... "Delimisin nesin???" dedi bana...Düşünün artık nasıl bir kafadaysa... Meğerse Tik Tok videosu çekiyormuş...Telefonu da posta kutusuna sıkıştırıp öyle çekiyormuş düşünün artık🤣🤣🤣...

Pardon da siz kendinizi ne sanıyorsunuz? TikTok ve BTS sevmeme konusunda çoğunluk taraftasınız. Sevmeyenlerdensiniz. Burada aldığınız güçle yasaklama yetkisi bile görüyorsunuz kendinizde. Ama olur da bir gün azınlık tarafa düşerseniz üzerler sizi. Canın yanar ve düşünce özgürlüğünü sessizce gevelersin ağzında. Netflix yasaklanırken isteyen girer isteyen girmezdi ama? Hani yasak yasak Arabistan'a dönüyorduk? Ne oldu? KPOP dinlemem TikTok da kullanmam. Ama insanların hobisini/işini yasaklattırmak sana düşmez. Anlamıyorum ne bu cüret? İnsanların müzik zevkine siz karar vereceksek ne gerek var herkesin beyni olmasına? Alalım sizi, yönetin herkesi.
BTS'yi bilmem ama Tik Tok gerçekten yasaklanmalı..

Bu mesajın eli olsa da öpsem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı