TikTok ve BTS in yasaklanması için kampanya başlatmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onu sen fake hesap açıp sağdan soldan her türlü değerime söven kişilere anlatabilirsin, kendilerine çok güzel yasal işlem uygulanabiliyor ya.
Blokla. Bunu da ben söylemeyeyim

Örneğimiz :Çin çok zor bir durum değil anlayacağın, ama sen anlamıyorsun ki, özgürlük başka aşırı özgürlük başka, adamın teki gelip ortalıkta bağıra bağıra nasıl birisine sövemiyorsa internette de sövmemeli arkadaşım, sanal ortam diye herkes kendinde bir özgüven taşıyor. Hadi bağırması serbest olsun ama cezası olsun diyelim, bunu da uygulamak çok zor ne yapalım, girer herkes internete kimlik numarası ile olur biter, sen buna da hayır diyorsun ne istiyorsun o zaman? Millet kafayı bozsun pedofilisi, toxic'i, troll'ü cirit atsın internette, biz de "özgürlük sonuçta ne diyebilirim ki" mi diyelim?
İnternet, haliyle her türden insanın barındığı bir ortamda küfür yemekten kaçınmak için alabileceğin bazı önlemlerin olduğunun farkındasın değil mi? Birçok sosyal medya platformunda insanlar tarafından rahatsız edilmemek için profilini gizlemek gibi yapabileceğin bazı şeyler var. Alenen edilen küfürler için de zaten yaptırım uygulanıyor. Bu forumda bana küfür etmenin uzaklaştırılmanla sonuçlanacak olması da kimsenin söylediğin gibi aşırı özgürlüğe sahip olmadığını gösteriyor.

Son cümlen resmen katliam. İnternet üzerindeki fikir hürriyetini savunan herkese pedofili savunucusu muamelesi mi yapıyorsun şimdi sen?

Eğer Tik tok men ediliyorsa BTS grubunun men edilmemesi için bir sebep kalmaz.

Yukarıdaki mesajımı okursanız anlarsınız... Düşünün artık Tik Toka altında bezi olan bebeler bile erişiyor... Düşünsenize 6. sınıfa giden kızlar makyaj yapıp Tik Tok videosu çekiyor... Bu ne derecede normal sizce... Bana yobaz diyebilirsiniz ama siz daha hiçbir şey görmemişsiniz anlıyorum...

Hadi TikTok'u anlarım, uygulamadan casusluk yapılıyor gibi bahaneler öne sürebilirsin de BTS niye yasaklansın güzel arkadaşım?
Önyargısız şekilde bir dinleseniz müziklerini beğeneceksiniz belki. "Edgy"lik yapmaya gerek yok.

Son düzenleme:
İnsanların eğlence/müzik zevklerine karışmak olur bana göre, ben BTS dinlemem hoşuma gitmediği için, ama kardeşim izliyor/dinliyor bir şey demiyorum, kuzenim ile dinliyorlar/izliyorlar bazen, izleme bu ne? Falan demiyorum, nasıl mutlu oluyorsa öyle yapsın.

Son düzenleme:
Blokla. Bunu da ben söyleyemeyim.

İnternet, haliyle her türden insanın barındığı bir ortamda küfür yemekten kaçınmak için alabileceğin bazı önlemlerin olduğunun farkındasın değil mi? Birçok sosyal medya platformunda insanlar tarafından rahatsız edilmemek için profilini gizlemek gibi yapabileceğin bazı şeyler var. Alenen edilen küfürler için de zaten yaptırım uygulanıyor. Bu forumda bana küfür etmenin uzaklaştırılmanla sonuçlanacak olması da kimsenin söylediğin gibi aşırı özgürlüğe sahip olmadığını gösteriyor.

Son cümlen resmen katliam. İnternet üzerindeki fikir hürriyetini savunan herkese pedofili savunucusu muamelesi mi yapıyorsun şimdi sen?
Üstüne daha laf etmeyeceğim, cidden bunu da anlamıyorsan bilerek anlamak istemiyorsun herhalde, yazdığım cümleyi çarptırıp bana geri yansıtmak falan güzel taktikler yani, yolun açık olsun.

Tik Tok yasaklanmalı ama K-POP gerçekten başarılı arada müzik kanallarında denk gelince dinlerim..

Herkesin müzik zevki farklı olabilir, biri K-Pop sever, biri rap sever, biri rock sever. Burada sorun BTS değil, BTS dediğiniz adamlar çıkarttıkları albümlerle Amerikan müzik listelerini bile domine eden adamlar. Ne kadar başarılı olduklarını siz söyleyin işte. Ayrıca Unicef elçileri, birçok aktivitelerine katılıyorlar. Düz ünlülerden de değiller yani. Bir iki akıl sağlığı yerinde olmayan ergenin yazdığı şeyleri global bir müzik grubuna bağlamak gerçekten garip.

Bir de bazı tipler var Tik Tok videolarını İnsatgaram'a da taşıyor ve videonun altındaki yorumları okuyorum...... Anladınız sanırım...

Üstüne daha laf etmeyeceğim, cidden bunu da anlamıyorsan bilerek anlamak istemiyorsun herhalde, yazdığım cümleyi çarptırıp bana geri yansıtmak falan güzel taktikler yani, yolun açık olsun.
Hadi hadi, o kadar yazdıklarıma mantıklı bir dönüş yapmayarak çok ayıp ediyorsun. Ama ben bir cevabının olduğunu da sanmıyorum, özgürlüğün sandığın kadar kaotik bir şey olmadığının farkına varmış gibisin de bozuntuya vermek istemiyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı