TikTok vs Reels

Aynen öyle. Instagram'da da aynı problemler olabiliyor. Önemli olan takip ettiğin veya dikkatini çeken Reels odaklanmak. Kaldı ki zaten beğeni Algoritması da buna bir olanak. Şahsen ikisini de kullanıyorum. Yoğunluk olarak bu aralar TikTok. Ama ikisi de yüklü. Özellikle TikTok'ta yoğunluk olarak CapCut edit ağırlıklı. Instagram da mizah belli başlı gibi konularla daha çok karşılaşıyorum.
 
Bence ikiside tamamen zaman kaybı. Kafa dağıtmak için vs. diyenler için de söyleyeyim kafa dağıtmak diye girip 1 2 saate çıkanlar var. Ama bir tercih yapmak zorunda olsam kesinlikle TikTok. Reels biraz serseri ergenlerle dolu. TikTok ise tamamen nokta atışı olmak üzere istediğin şeyleri karşına çıkarıyor. (2'sinide kullanmıyorum)
 
2 3 yıl önce TikTok'u aktif kullanırdım çok sağlam sayfalar takip ederdim sonra bıraktım, şu an sigara molasında Reels'te takılıyorum her girdiğimde ülkenin ne kadar aptallaştığını görüyorum.
 
ikisini de telefonunda tutacak kadar depolaman varsa bence içerik açısından tiktok daha iyi ve kişiye daha uygun bir for you page hazırlıyor. Reels daha toplama videolar bi kısmı tiktoktan bi kısmı forumlardan twitterdan falan derken komple bir deneyim olabiliyor. Reelsın güzel yanı hemen her arkadaşın instagram kullandığı için bi arkadaşına göndermek istediğin şeyi rahatça gönderebiliyorsun. Tiktokta gördüğüm şeyleri linkleyip wpden arkadaşlara atmaktan yoruldum açıkçası. Türkiyede tiktok mimlendiği için millet hesap açmadan gizlice izliyor ahmet kaya kasedi gibi saklıyorlar. Ben tüm sosyal medya platformlarını kullanıyorum sırayla dönüyorum fakat ama bana 15dk versen birinde geçir desen tiktoku tercih ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı