Çözüldü Tılgın Modem TurkNet kurulum yapma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar TT'den TurkNet'e geçiş yaptım ve internetim TurkNet'e geçti. Fakat kullandığım modem Türk Telekom'un verdiği ve 4 yıl boyunca sorunsuz kullandığım modemdi. Bana TurkNet'ten SMS geldi ve modem kurulumu yapmak için kullanıcı adı ve şifre geldi. Benim modem Türk Telekom'da kurulu olduğu için kurulum sihirbazı ekranını göremiyorum. Modeme nasıl tekrar TurkNet üzerinden kurulum yapabilirim?

Aşama aşama anlatıyorum;

Herhangibir tarayıcının arama kısmına 192.168.1.1 yazalım (Türk Telekom Varsayılan Modem IP Adresi)

Kullanıcı adı kısmına "admin" ve Şifre kısmına "turktelekom" yazalım.

Arayüzden sırasıyla "Genel Ağ > Wan Bağlantıları > INTERNET" kısmını seçelim

"TTNET'den başka bir internet servis sağlayıcısı kullanmak için Burayı Tıklayın" yazısına basalım.

Kullanıcı adı ve şifremizi girdikten sonra Uygula butonuna basalım.

Ekran görüntüsü 2021-06-27 120404.jpg

Bu arada "Tılgın" sisteminde normalde MAC adresi ile otomatik olarak konfigure edilir, ancak sizde modem değişimi olmadı sanırım.

Aşama aşama anlatıyorum;

Herhangibir tarayıcının arama kısmına 192.168.1.1 yazalım (Türk Telekom Varsayılan Modem IP Adresi)

Kullanıcı adı kısmına "admin" ve Şifre kısmına "turktelekom" yazalım.

Arayüzden sırasıyla "Genel Ağ > Wan Bağlantıları > INTERNET" kısmını seçelim

"TTNET'den başka bir internet servis sağlayıcısı kullanmak için Burayı Tıklayın" yazısına basalım.

Kullanıcı adı ve şifremizi girdikten sonra Uygula butonuna basalım.

Eki Görüntüle 1085210

Bu arada "Tılgın" sisteminde normalde MAC adresi ile otomatik olarak konfigure edilir, ancak sizde modem değişimi olmadı sanırım.
Şifre kısmına turktelekom yazınca giriş yapmıyor.

Modem değişimi olmadi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı