Tinder'da eşleştiğim kadının bana yazdığı

my last mistake

Hectopat
Şimdi ben silip açıyorum Tinder'ı. Bir kadın var, sürekli de denk geliyor. Hoş hatun yani, onun için silip açıyorum. Silip açınca istediğimiz kadar like verebiliyoruz.

Neyse, o hoşlandığım kadınla eşleştim ve eşleştiğimi görünce heyecandan kalp krizi geçirecektim. Sonra mesajı bir okuyunca beynimden kaynar sular döküldü. "Bu kaçıncı superlike atışın yahu? Şu tipinle hiç mi utanmıyorsun Tinder açmaya? Bir de beğeniyorsun." yazdı.

Moralim çok bozuldu arkadaşlar, cidden balkondan atasım var. Allah belamı versin, zaten vermiş de. Ne diye açarsın Tinder... Haklı tabii.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten tinder olabilecek en hızlı şekilde tanışıp birlikte olup hayatından silme uygulamasıdır, öyle bir uygulamada hayat eşinizi aramıyorsunuz diye umuyorum. Genelevde aramakla aynı şey bu çünkü. Öyle bir yerde aşağılayıcı yorum almanız olabilecek en doğal şey. Ayrıca muhtemelen kadın haklı. Ben de kendi tipimden biliyorum, böyle bir suratınız varsa paranız ve başarılarınızdan başka bir şeyiniz yok demektir. Hızlı tanışma sevgili uygulamalarına baş vurmak sadece intihar sebebi. İlgilendiğiniz alanlar ve hobiler bulun. Biriyle tanışmanın en güzel yolu budur, eski bir yöntem ama hala en iyisi. Ağaç dikmek için gittiğiniz tema gönüllüleri etkinliğinde bir kadınla ağaç dikmek gibi. Gerçek olan bu.

Son düzenleme:
Herkes moral vermiş sana ama kendini eğitmezsen yine bu tür insanlar seni aşağılayacak o yüzden üzülmeyi kes ve güçlen spor yap mizah yeteniğini geliştir derslerinde başarılı ol güzel giyin en az 2 günde bir duşa gir sosyal alanda kendini nasıl göstereceğini iyi bil 90 kilodan 77 ye düştüm yüzüm yuvarlak şekiden sivri çeneli oldu gözlerim yeşildi ama gözükmüyordu kilodan iyi giyindim kilolu olduğum halde şimdi ise aynı kıyafetlerde daha özgüvenli giyiyorum bir kaykay al sürmeyi öğren skate parka git 3 günde 5 kişilik arkadaş grubuyla tanışırsın onlara dertlerini anlatırsın ve onlarda sana yardım eder hem kilon varsa bu problemdende kurtulursun cebinde para olması da gerekmiyor marketten 1,50 liraya 1,50 litre su alıp gidiyorum hep evde tıkalı kalma ya da bilmediğin uzak yerlere 5 km uzaklığa filan maps ten yola bakarak git dolaş akşam geri dön belki biriyle tanışırsın ama sana tavsiye yolda hızlı yürüme belki biri beğenir sana yetişemez filan :D
Eğer biri sana takılalım derse kabul et tipe bakmadan eğer bakarsan tipine seni reddeden kadın dan farkın kalmaz okuduğunuz için teşekkürler.

Son düzenleme:
Şimdi ben silip açıyorum Tinder'ı. Bir kadın var, sürekli de denk geliyor. Hoş hatun yani, onun için silip açıyorum. Silip açınca istediğimiz kadar like verebiliyoruz.

Neyse, o hoşlandığım kadınla eşleştim ve eşleştiğimi görünce heyecandan kalp krizi geçirecektim. Sonra mesajı bir okuyunca beynimden kaynar sular döküldü. "bu kaçıncı superlike atışın yahu? Şu tipinle hiç mi utanmıyorsun tinder açmaya? Bir de beğeniyorsun." yazdı.

Moralim çok bozuldu arkadaşlar, cidden balkondan atasım var. Allah belamı versin, zaten vermiş de. Ne diye açarsın tinder... Haklı tabii.

Hocam beni ilgilendirmez ama tinder da ki kadını ne yapacaksiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı