TIP-23 erişim kabini aktif edilmiş ama binayı kapsamıyor

O zaman test aşamasında. Çünkü port aktarımı bulunduğun mahalle bazlı olduğu için, gecikmeli oluyor. Mesela benim fan sesi geleli 2 hafta oldu ve altyapı sorgulamada çıkıyor. Fakat port aktarımı olmadı ve 1 ay sonra olacağını söylediler.

Anladım hocam teşekkür ederim yardımın için.

Vallahi hocam şans eseri yanından geçiyordum fan sesi geliyordu bazı okuduğum yerlerde fan sesi geliyorsa aktif olmuştur demişlerdi.
Kendi mahallesinde olsa dahi oradan hizmet alamayabilir bu Telekomun ayarladığı bir iş. Fan sesi gelmesi aktif olduğu anlamına gelmez. Büyük kabinlerde fan vardır. Ufak kabinler fansız çalışır.

Kendi mahallesine koyduysa bağlarlar. Bu dolaplar zaten mahallelere yüksek hız dağıtmak için konuluyor. Her yerde dönüşüm mevcut.
3 adım öteme 2016 yılında VDSL kabin konuldu, geçen yaz bu zamanlar 150 metre öteme kabin konuldu ve ben o kabinden sinyal alıyorum. Telefon hattınız nereye gidiyorsa oradan sinyal alırsınız.

@Cpt. Price Hocam bende eski tip VDSL dolaptan hizmet alıyordum, bölgemin tamamını fiber kapsamına aldılar ve yeni TİP-7 ve TİP-23 yardımcı -çünkü tek başına TİP-23 bir işe yaramaz, yanında TİP-7'de olmalıdır en azından- kabinlerinden koydular. Bende daha sonra yeni kutu olan TİP-23 kabine geçirildim, bölgemde de eski VDSL saha dolaplarından eser kalmadı. Tahminimce inşAllah geçirirler.

Altyapım artık 80 görüyor yeni dolaba bakalım ne zaman aktaracaklar.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    25,9 KB · Görüntüleme: 43
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı