Tıp mı mühendislik mi?

Kendini geliştireceksen mühendislik geliştirmekle uğraşamam dersen tıp yaz git.
her iki bölümde de geliştiriyorsun kendini tıpta uzmanlık yapmak istersen kendini geliştirmek zorundasın öğretim görevlisi olmak istiyorsan kendini geliştireceksin.Ama pratisyen hekim olursa bilemem

Pardon hocam %100 burslu gideceğinizi varsaymıştım oda olabilir evet ilk 10 bin ile gireceğiniz için bile bursunuz olacak ancak bilkent çok pahalı bir okul. Ankara istiyorsan Gazi üniversitesine de bakabilirsin o da üzmez.

Son düzenleme:
gazi üniversitesini de araştırmıştım fakat benim için bilkent daha yakın olduğunu farkettim fiyat evet pahalı kendim de sahnelerde çalıyorum kendim de destek veririm

Hocam nereyi tercih ettiniz ve geldi mi?

Hocam nereyi tercih ettiniz ve geldi mi?

Hocam hedefime odaklı çalışmak için oluşturmuştum bu konuyu oluşturmuştum 11'e geçtim bu sene. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yaptınız hocam uzun zaman olmuş merak ettim.
Hocam bu sene 12.sınıfa geçtim üniversite sınavına hazırlanıyorum o zamanlar bu konuyu çok merak ettiğim için açmıştım. Sağ olsun mühendislik mesleğini icra eden ve mühendislik okuyan abilerim yardımcı oldu. Şu an ise tamamen tıp fakültesi kazanmak için çalışıp çabalıyorum. Akdeniz tıp istiyorum onun için çalışıyorum şu an.

Anladım hocam iyi geliyor mu netler kazanacağınıza inanıyor musunuz umarım her şey gönlünüzce olur.

Anladım hocam iyi geliyor mu netler kazanacağınıza inanıyor musunuz umarım her şey gönlünüzce olur.

Kazanacağıma inanıyorum bazen rehavete kapıldığım zamanlar oluyor. Çünkü bu sene 25k 30k arası tıp yazıp mezun kalan bir sürü öğrenci varmış sanırım. O yüzden bu sene diğer senelere göre rekabet biraz daha fazla olacak gibi duruyor. O yüzden biraz daha fazla gayret göstermeye çalışıyorum. Şu anda istediğim seviyede değilim ama onun için çaba sarf ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…