Herkese iyi sosyaller. Öncelikle tıp fakultesinde 1. sınıf öğrenciyim ve tablete ihtiyacım var, sizce hangi model almalıyım? Secenekler sunlar: iPad 9. nesil + kalem biraz eski gözüktüğüden ve not icin onermediklerinden ayrıca Apple 2 nesil cikartip guncelleme destegini kestigi icin alasim gelmiyor, 3 yil sonraya destek kesilme ihtimali var ve bu uzun kullanim konusunda beni korkutuyor. 6 yil gitmesi lazim. 2. tablet Samsung Galaxy S7 FE bu modeli oldukca begendim ama Samsung tabletler 2 yıla çöp olur gibi soylemler almami engelliyor ve RAM'i 3 GB uzun kullanimda bir sorun cikarabilir onun disinda benim icin yeterli tablet 3. oneri Huawei MatePad 11 ben Huawei 10.4 kullanicisiyim zamaninda cok ucuza 3 yil once 2400'e aldik ve Genshin gibi agir oyunlari oynatabiliyordu fiyatina gore performansli tablet hala şu an rahatlikla cogu oyunu oynatiyor ama HarmonyOS 2 de 4 cikacak hala guncelleme bekliyorum. Teknik destek rezalet... Bir uygulama indirmek için canim cikiyor daha bunlarla uğraşmak istemiyorum APK guvenilmez gbox her uygulamayla optimize çalismiyor. Uygulamadan atma, kasma? Donma, çözünürlük düşüşü gibi birçok problem var sizce ne almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör: