Titanfall 60 FPS'de Akıcılık Sorunu

Az önce buna benzer eski bir konuyu okumuştum ve orada bir kişi geçince düzeldi yazmış. Tabi kesin değil ama hem Vsync kapalı hemde sürücüler güncelse denemen gerek diye düşünüyorum.

Sıcaklıklar normal. ASC'de bakıyorum 60 derece civarı hepsi. Onu da geçtim, ilk açtığım zaman gene aynı durum var. Sıcaklık olmadan yani. Birde ısınma derdi olmaz. 10 tane fan var toplam ekran kartında zaten 3 tane var. CPU özel soğutucu var kasada 5 tane var

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı çok ısınıyorsa kullanımı düşürüyordur güvenlik amacıyla. Sıcaklıklar ne alemde? İşlemci, anakart, ekran kartı.
Anladığım kadarıyla oyun açıldığı ilk andan beri bu fps değerlerinde oynuyor arkadaş. Isınma ile ilgili olsa fps sonradan düşerdi diye düşünüyorum.

Emirhan aynen oyunu açtığın itibaren gene aynı FPS. Benim derdim ekran kartı performansı vermiyor kullanımı %50 %60 %70. Bu 3'ü arasında seyrediyor. Sebebi ne? Power yetersiz mi acaba? 5 tane fan var. Bide CPU soğutucu var. Fanlı büyük bir şey sebebi. Ne olabilir ki? Recep abi anlar bundan da kendisini nasıl bulacaz?

Recep abi Msı Afterburner kullanıyor. Yanlış olsa %99 nasıl gösteriyor tüm testlerde onu kullanıyorlar.

60 FPS alıyorum. Bazı yerlerde ama düşüyor 45 50 35 bile düşüyor. Derdim vsync açık ya da kapalı ekran kartı %70 geçmiyor hatta düşüyor. %50 falan kullanımı ya kime gitsem yardımcı olur acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…