Tka bilişim güvenilir mi ?

Bloodlinee

Hectopat
Daha fazla  

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220801-121902~2.png
    Screenshot_20220801-121902~2.png
    472,6 KB · Görüntüleme: 281
Genel anlamda memnuniyet görüyorum araştırma yapınca. Yine de işlem yaptıran birisi yorum yaparsa daha sağlıklı olur.

Genel anlamda memnuniyet görüyorum araştırma yapınca. Yine de işlem yaptıran birisi yorum yaparsa daha sağlıklı olur.
Bulunduğum ilçede yerleri var ama konum atmıyorlar bende bulamadım yerlerini acaba sadece Nişantaşı'nda mı var yerleri bilmiyorum. Bu şüphelendirdi biraz.

Öncelikle kullanıcı yorumları kötü değil, baktığıma göre ataşehirde var.
Büyük ihtimalle tek yerleri orada servis ile oraya götürüyorlar.

Öncelikle kullanıcı yorumları kötü değil, baktığıma göre ataşehirde var.
O yorumları yapmak çok basit.

Birisi RAM çalındığını iddia etmiş.

Konudaki iyi yorumların çoğunu yapan kişilerin hesaplarında bir mesaj var ve o olumlu yorumları attıktan sonra bir daha girmemişler. Şüpheli.

Konudaki iyi yorumların çoğunu yapan kişilerin hesaplarında bir mesaj var ve o olumlu yorumları attıktan sonra bir daha girmemişler. Şüpheli.
Bende şimdi onu yazdım teşekürler tecnopat gerek kalmadı götürmeye.

İnternet sitelerinde bölgeleri yazıyor kontrol ettiniz mi?
Bu konuya bir bakar mısınız?

@Recep Baltaş 2019 da açılmış konu ama öven tayfanın hepsi yeni hesap ve Foruma daha girilmemiş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı