TKA Bilişim güvenilir mi?

RAM'imi çaldılar, güvenmeyin arkadaşlar.
Selamlar Mykego
TKA bilişim Sistemleri uzun zamandır Türkiye'nin her noktasına kargo ile hizmet sağlamaktadır. Aylık ciddi bir onarım trafiği olmakla beraber Türkiye'nin en donanımlı onarım merkezidir ek olarak laboratuvarlarımızın resimlerini ekliyoruz incelemeniz için ayrıca size özel mesaj atarak iletişim bilgilerinizi de rica edeceğiz istemeden bir mağduriyet yaşattıysak telafi etmekten şüphe etmeyiz.

CRM Entegrasyon Sistemi kullanıyoruz ve onarım yapılan benchler sürekli güvenlik kamerası ile takip ediliyor. Böyle olumsuz bir onarım deneyimi yaşadıysanız firma yetkililerimiz ile irtibata geçmenizi ve onarım sürecinizi izleyebileceğinizi bilmenizi isteriz.

Firmamızda değil bir müşterimizin ürünü kaybolsun yada zarar görsün müşteri memnuniyeti adına elimizden gelen her şeyi yaparız.
Dilerseniz bizim hangi şubemizden hangi tarihte hizmet aldığınızı ve size kesilen form nühsasını buradan paylaşın kayıtlarını kontrol edelim bir mağduriyetinizi kanıtlarsanız ödediğiniz bütün ücretleri iade edelim ve bilgisayarınıza RAM ilavesi de yapalım.

Genel merkez iletişim bilgilerimiz bırakıyoruz lütfen iletişime geçin...

Genel Merkez

Adres
Mehmet Akif Mahallesi Şen Caddesi No:11/A
Sultanbeyli / İstanbul
İletişim

T : 0216 398 44 76
T : 0507 961 30 42
M : destek@tkabilisim.com.tr
Whatsapp
W : +90 507 961 30 42

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-01-15 at 23.14.15 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2021-01-15 at 23.14.15 (1).jpeg
    72,3 KB · Görüntüleme: 321
  • WhatsApp Image 2021-01-15 at 23.14.15 (2).jpeg
    WhatsApp Image 2021-01-15 at 23.14.15 (2).jpeg
    88,3 KB · Görüntüleme: 314
  • WhatsApp Image 2021-01-15 at 23.14.15 (3).jpeg
    WhatsApp Image 2021-01-15 at 23.14.15 (3).jpeg
    101,9 KB · Görüntüleme: 312
  • WhatsApp Image 2021-01-15 at 23.14.15 (4).jpeg
    WhatsApp Image 2021-01-15 at 23.14.15 (4).jpeg
    101,3 KB · Görüntüleme: 286
  • WhatsApp Image 2021-01-15 at 23.14.15 (5).jpeg
    WhatsApp Image 2021-01-15 at 23.14.15 (5).jpeg
    83,8 KB · Görüntüleme: 330
  • WhatsApp Image 2021-01-15 at 23.14.15 (6).jpeg
    WhatsApp Image 2021-01-15 at 23.14.15 (6).jpeg
    95,1 KB · Görüntüleme: 354
  • WhatsApp Image 2021-01-15 at 23.14.15 (7).jpeg
    WhatsApp Image 2021-01-15 at 23.14.15 (7).jpeg
    79 KB · Görüntüleme: 426
  • WhatsApp Image 2021-01-15 at 23.14.15 (8).jpeg
    WhatsApp Image 2021-01-15 at 23.14.15 (8).jpeg
    123,9 KB · Görüntüleme: 385
  • WhatsApp Image 2021-01-15 at 23.14.15.jpeg
    WhatsApp Image 2021-01-15 at 23.14.15.jpeg
    78,8 KB · Görüntüleme: 347
yıllardır aynı yerden hizmet almaktayız. kaliteli ve güvenilir bir firma olduğu için buraya yazmak istedim.
Bilgisayar Teknik Servis için arayabilirsiniz.

Ekran kartımda sıkıntı çıkartılar.
Ekran kartımda sıkıntı çıkartılar.
Bu yorum üzerine şirketin sahibi Tuğrul Bey beni aradı ve mağduriyetimin giderilmesiyle ilgili bizzat ilgileneceğini söyledi. Müşteri ve çözüm odaklı bir firma. Çalma gibi bir durum kesinlikle yok sadece bir karışıklık olmuş.

Hazır konu hortlamış ve karışmışken yazayım. Zamanında Packard Bell kullanıyordum ve ne yüklersem yükleyeyim hata veriyordu PC. Hata dediğim de şöyle, her 2 ayda bir ekran kararması ve aşırı ısınma. Artık PC'yi her açtığımda korkuyordum yani yine görüntü gelmeyecek diye. Çünkü ses var (açılış, çalışma ve fan sesi) ancak ekran simsiyah. En son Tka'ya teslim etmiştim ve bir daha da başka bir yeri aramama gerek kalmadı. Çünkü adamlar müşterilere para gözüyle değil, memnuniyet olarak bakıyor. Geçici değil kalıcı çözüm arıyorsanız gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Önceden götürdüğüm yerlerde hep alakasız müdahalelerde bulunulmuş hatta tek yaptığı bir düğmeye basmak bile olsa bunu dolar bazıyla hesaplamaya çalışan tipler olmuştu açıklamıyorlar bir de süreci ki cidden kesin çözüm alsam gam yemicem. Diyorum ya Tka'da hizmet hep şeffaf ve dürüst. Orayı tercih ettiğimden beri laptopum kaya gibi vallahi çöpe atacakken yeni masraftan kurtuldum.

Şu pandemi döneminde başka dert yokmuş gibi bir de tek geçim kaynağım olan laptopumun üzerine kahve döküldü. Kaynar seviyede olduğu için klavyenin yan tarafı yani fan tarafına denk geldiğinden kurtuluşu olmayacak diye düşünüyordum ki yorumlar üzerine burayı aradım, bir beyefendiyle görüştüm. Biraz hızlı konuşuyor ama en azından gerçek ve dolu bir anlatım. Çünkü başka yerlerde kısa yoldan çözümlerle ne yapsak başımızdan savsak havası var hep. Burada çözüm sürecini oyun olmadan açık bir şekilde sunuyorlar. Parça değişimi gerekecekse aha maliyeti bu diye öncesinde izin alıyorlar. Bir de cihazı ücretsiz kapınızdan alıyorlar ve teminat veriyorlar. Artık o kadar pahalı ki teknolojik aletler. Yenisini almanın mümkün olmadığı zamanlarda iyi bir servis bulmak büyük şans. Sonuç olarak laptopu kurtardık. Olumlu yorumlara güvenerek en iyisini yapmışım. Aklında soru işareti olanlara referans olsun

Lenovo y510p laptopumu anakart probleminden dolayı izmir ve istanbulda farklı yerlere gösterdim nerdeyse hepsi cihazı muayene etmek için bile ücret alcakken ve direk çözeriz hallederiz diyenler de astronomik fiyatlar çekerken TKA bilişim memnun kalcağıma inandırdı beni :) Öyle de oldu. Hem fiyat hem problemimin çözümü açısından hem de süre olarak oldukça memnunum. Şu yoğun ve sıkıntılı dönemde pazartesi verdiğim laptopu perşembe günü geri aldım. Yoğun olduklarını kendi gözlerimle gördüm. Oldukça profesyonel ve arı gibi çalışan bi ekip var arkalarında. Sıcakkanlı insanlar bi kere. Burda ikamet etmiyorum ama cihazı evden alıp gerekli işlemlerin ardından eve teslim ettikleri bir sistemleri de varmış bahsettiler. Gerçekten çok ilgililer. Herkese tavsiye ederim

Ekran kartıyla ilgili problemi olan bilgisayarımı İstanbul'da başka bir yere tamire vermiştim. İsim vermiyeyim şimdi karalama gibi olmasın. Bu verdiğim yerden 1 haftanın sonunda ekran kartı problemini çözemediklerini söyleyip geri verdiler ve komple anakartı değiştirmemiz lazım dediler. Ödediğim para ile kaldım. TKA'ya götürdüm. İncelediler aynı gün bilgi verdiler; yanlış anlamadıysam ekran kartının chipsetinde sorun varmış 2 güne yaparız ücret şu dediler verdim. Doğal olarak insan tedirgin oluyor süre kısa, ücret uygun. Ama herhangi bir sorun olmadı 2 güne sapasağlam gönderdiler. Ödemeyi kapıda yaptım. Yedek bilgisayarla daha fazla idare edemeyebilirdim. Acayip temiz bir iş oldu vallahi.

Sony VAIO VPC serisi bir bilgisayarım var. Bilen bilir canavar gibi seridir. Yıllardır evde yatıyordu öyle. Aşırı ısınıp kapanma, fan sesi, aşırı yavaşlama gibi sorunları vardı. Kullanılamayacak kadar sorunlar. 8-9 dakikada açılıp 2 dakika dolmadan kapanıyordu. Parçalayıp satacaktım Letgo'da. Tamir edip satsam daha mantıklı olur diye Tka'ya götürdüm. Sağ olsunlar çok yardımcı oldular. Beklediğimden daha düşük bir ücrete standart hızlarda çalışacak hale getirdiler. Aslında pek de bir problemi yokmuş benim canavarın. Bir de SSD alırsam buna o zaman süper olacak. Anlayacağınız iyi kar yapacağım gibi duruyo.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı