TKA Bilişim güvenilir mi?

Dostum bak çok alakasız ama pp de ki kişi sao da ki leafa mi?
Yok konosubadaki darkness.

danışılan konu hakkında iyi yorum gelmesine bu kadar rahatsız olan biri daha görmedim dostum :D
Yanlış anlamışsınız iyi yorumlara rahatsız olmadım. Bir servisin güvenilirliğini sadece iyi yada kötü yorumlar belirlemez. Bu yorumları kimlerin yaptığı belirler. 3 - 5 mesajlı kişiler benim için kötülese de, iyi yorum yazsana bir anlam ifade etmez. Umarım derdimi anlatabilmişimdir.

Yok konosubadaki darkness.

Yanlış anlamışsınız iyi yorumlara rahatsız olmadım. Bir servisin güvenilirliğini sadece iyi ya da kötü yorumlar belirlemez. Bu yorumları kimlerin yaptığı belirler. 3 - 5 mesajlı kişiler benim için kötülese de, iyi yorum yazsana bir anlam ifade etmez. Umarım derdimi anlatabilmişimdir.

Yanlış anlamışsınız, sadece bu belirler demedim ben de zaten. Ama bir profilin güvenilirliğini de 3-5 mesaj göstermez ki düşünenin her şeyi düşüneceğini zannediyorum. Aynı sizin düşünebildiğiniz gibi. Ne kadar yorum sayısı olursa daha güvenilir mesela 15, 55, 125? Bu insanlar forumda 20. mesajını atınca mı ilk yorumları güvenilir sayılacak ya da.

Daha önce milyon tane foruma sırf aldığım mükemmel ya da berbat ötesi hizmetler için yorum yaptığımı bilirim. Ki bence de yorum yapma güdüsünün tek mantığı da bu. Ya çok memnun kaldığınız ya da nefret ettiğiniz için yazarsınız. Çünkü anca bu ikisi için değer parmağınızı kımıldatmak. Umarım derdimi anlatabilmişimdir.

Ne kadar yorum sayısı olursa daha güvenilir mesela 15, 55, 125? Bu insanlar forumda 20. mesajını atınca mı ilk yorumları güvenilir sayılacak
İnsanlara ne kadar hızlı güvendiğinizle değişir bu durum. TKA Bilişim iyi mi kötü mü bilmiyorum ama sizin dediğiniz gibi iyi hizmet aldığında hesap açıp iyi yorum yazamaz mı diyorsunuz ben de size yazabilir ama ömrü hayatı boyunca aldığı tek iyi hizmet bu muymuş diye soruyorum.

Hesapların yakın tarihli açılıp tek mesaj atılıp sonra aktif olmamasını da böyle değerlendiriyorum. En basitinden İnstagramda bile bot hesapların olup olmadığını takip ettiklerinden, yaptığı paylaşımlardan, takip edildikleri kişi sayısına bakıp anlayabilirsiniz. Tabii ki de her zaman bu şekilde anlaşılmaz ancak bu konunun altında yeterince 1 - 2 yorumlu hesapların konuyu övmesinden ben bu çıkarımı yaptım. Hiçbir art niyetim yok kim hangi hizmeti istiyorsa alsın benim görüşlerim bu şekilde.

Merhaba
TKA Bilişim hakkında yapılan olumsuz yoruma cevap vermek için üye oldum.
Kendilerini yıllardır tanırım, ram çaldılar diye yorum yazmışsınız fakat ben böyle bir şey yaptıklarını düşünmüyorum, sırf markayı karalamak için yapılan bir yorum...
İstanbul da bana göre profesyonel anlamda bilgisayar servisi veren tek firma TKA Bilişim'dir.
Dediğim gibi kendilerinden yıllardır hizmet alıyorum ve en ufak bir sorun yaşamadım, kendilerinden bir talebim olduğunda 7/24 tuğrul bey bana cevap veriyor. Bilgisayarınızda problem var ise TKA Bilişimi denemenizi tavsiye ederim aradaki farkı mutlaka göreceksiniz.
Ek olarak kendilerinden aldığınız bir parçada sorun çıkar ise bütün süreç ile kendileri ilgileniyor ve bu süreç oldukça hızlı, (sorun çıkma olasılığı çok düşük çünkü kendileri profesyonel bir şekilde test ediyor) başka firmalarda 1 ay sonuç alınamayan süreçler burada hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuluyor.

Herkese merhaba, daha önce burada bir konuda belirttiğim problem tekrarlamaya başladı. Ben de uzun araştırmalar sonucu Tka Bilişim'e bilgisayarımı 1 saat önce teslim ettim. Şu ana kadar gayet kibar ve güler yüzlüler. Bir gelişme olursa editleyeceğim.

Daha önce açtığım konu ;

Herkese merhaba, daha önce burada bir konuda belirttiğim problem tekrarlamaya başladı. Ben de uzun araştırmalar sonucu Tka Bilişim'e bilgisayarımı 1 saat önce teslim ettim. Şu ana kadar gayet kibar ve güler yüzlüler. Bir gelişme olursa editleyeceğim.

Daha önce açtığım konu ;
Bugün aradılar. Ekran kartında vram ve anakartta ise voltaj problemi olduğunu söylediler. Onarımın 4.200 + Kdv orjinalleri ile değişimin 8.200+ Kdv olduğunu söylediler. Ben de fiyatı fazla bulduğumu ve parçalarının zaten garantisinin olduğunu, garantiye göndereceğimi söyledim. Ekran kartının garanti etiketi bulunmasına rağmen ekran kartını açmışlar. Benim garantisi olduğunu belirtmem gerekiyormuş. Arıza tespiti için gönderdiğimi belirtmem gerekiyormuş. Zaten 1-3 iş günü arıza tespiti süresi hadi anakartta hiçbir şekilde anlaşılamaz onlara bu konuda hak veriyorum. Bu kadar profesyonel olduğunu iddia eden bir firmanın ekran kartındaki garanti etiketini hiçe sayıp bile bile içini açmasını cidden yediremiyorum. Bir de beni arayan beyefendi diyor ki "Ekran kartının garanti etiketine zarar vermeden hassasiyet ile açtık. Servise gönderdiğinizi söylemezseniz garanti anlamayabilir." diyor. Cidden şaka gibi bir durum. Cihaz çok ufak kusurları dışında pırıl pırıl, tertemiz. Hiç sorma gereği duymadan çatır çutur açmışlar her şeyi. Cihazı geri istedim, mecbur garantiye göndereceğiz. Umarım bir problem çıkmaz. Boş yere dert sahibi olduk.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı