TKA Bilişim güvenilir mi?

Ülke şartları içerisinde görevini en iyi şekilde icra eden servis diyebilirim. En güzel hizmetleri ise corona zamanında ayağına kadar getirmeyip paket servis gibi adresten alım yapmaları. Belgeli falan yapıyorlar bu işi. Gerekirse yurt dışından parça getiriyorlar. Eğer cihaz ölüyse de ölü diyorlar. Yakın bir arkadaşım iş yerindeki cihazlar için burayla iletişime geçmişti ve profesyonel bir tamir süreci olmuştu. Diğer servislerden en büyük farkları ise tamir edemedikleri cihazlardan ücret almamaları. Abi bir yer düşünün, sorunu çözemezsek paranızı almayız diyorlar. Daha ne olsun. Hem paran hem cihazın garanti altında. Hiç düşünmeden güvenin derim çünkü diğer yerlerde kazıklanma ihtimaliniz çok yüksek güzel ülkemde. Tka bilişim için kesinlikle güvenilir diyebilirim.
 
Diğer forumlarda ve buradaki yorumlara bakarak tercih ettim. Neredeyse ilk laptop tamiri deneyimimdi. Genelde kendim çözmeye çalışırdım. Kendiliğinden restart atıp duruyordu. RAM'leri çıkartıp üfleyip taktım. Genelde düzelirdi daha önce de başıma gelmişti ama olmadı. Fanı temizledim, termal macun sürdüm. Sorunun termal macunda, fanda olmadığını anladığımda TKA'ya götürdüm. RAM'lerden biri bozulmuş. Aradılar RAM seçtik. Yenisini taktılar. Fiyat olarak da yormadılar beni. İnternetten baktım garantili hizmet için fiyatlara oldukça uygun. E zaten gerçekten kalıcı bir çözüm almak için de olması gereken bu değil mi? Açıkçası bu pahalılıktan yeni PC almaya bakmıyorum bile. Gayet de memnunum.
 
Öncelerinde yaşadığım tamirci fiyaskolarından sonra (ki RAM'i farklı marka ile değiştirdiler.) Tka ilaç gibi geldi. Adamlar dinliyor hızlı bir şekilde geri dönüş yapıyorlar. En önemlisi de bu bence, derdinizin dinlenmesi. Görüntü gelmeyen ekranımın sadece kablosunu değiştirerek problemimi çözdüler. Çok daha fazlasını alabilirlerdi benden doğru olanı yapmayı seçtiler bence. Çünkü bu sayede tekrar tercih edileceklerini ve insanların sağa sola tavsiye edeceklerinin farkındalar. Doğru pazarlama da budur zaten. Mahalleden tanıdık birinin tamir mağazasına gelmiş hissiyatı yaşıyorsunuz ama aynı zamanda kurumsal ve profesyonel. Tavsiye edilir.
 
Yorumlar hep aynı çeşit, yorum yapanlar hep yeni katılmış 3-5 mesajı olan üyeler gibi geldi.

Firmayı tanımam etmem. İyidir veya kötüdür yorum yapamam. İlk defa gördüm forumda gezerken son mesaj yazılan konularda.

Edit: ekşi'ye bir bakayım dedim, olumlu yorumlar var genelde. Durduk yere kimsenin günahını almayalım şimdi.
 
Son düzenleme:
Yorumlar hep aynı çeşit, yorum yapanlar hep yeni katılmış 3-5 mesajı olan üyeler gibi geldi.

Firmayı tanımam etmem. İyidir veya kötüdür yorum yapamam. İlk defa gördüm forumda gezerken son mesaj yazılan konularda.

Edit: Ekşi'ye bir bakayım dedim, olumlu yorumlar var genelde. Durduk yere kimsenin günahını almayalım şimdi.

Bence insanların yorum yapmasında etkili olan net 2 şey var. İlki nefret etmeleri, ikincisi ise bayılmaları. O yüzden karşılarına çıkan Topic'te güvendikleri bir firma varsa minnetkarlık babında kimse yazmaktan erinmez diye düşünüyorum. Şahsen ben öyleyim, üşenmeyip üye olmuşluğum bile vardır. Yoksa illa çıkar zaten kötü yorum da eğer yaşanmışsa.
 
Bilgisayarımın fan kısmında anlayamadığım bir sıkıntı vardı garip sesler geliyordu. Isınmıyordu cihaz ama dediğim gibi bazen inanılmaz bir yükselme oluyordu ve rahatsız ediciydi. Buradan önce bir yere götürdüm, kadın olduğum için pek açıklama yapma gereği bile duymadan saçma sapan şeyler söylediler. Nette araştırma yaparken tka bilişimi buldum ve puanı çok yüksekti. Sebebini burayı tercih edince anladım. İlgili bir yaklaşım ve profesyonel bir ekip. Her markaya özel bir takım oluşturmuşlar ve bilgisayar mühendislerinin kontrolünden geçiyor her etap. Bilgisayarımdan gelen sesin kaynağını buldular ve kalıcı olarak hallettiler. Üstelik yapılan işlemler hakkında da bilgi verdiler sağ olsunlar. Yarım saat geçmiş olsa bile telefonlarım açıldı (kusura bakmamışlardır umarım, merak işte). Burada atıp tutanlar da zaten sonrasında "pardon ya kuzenim yazmış" moduna geçmiş. Kısacası kullanın, kullandırtın. Tka iyidir.
 
Yanlış anlamayın bolca tamirci tecrübem oldu. Kendimi hiç bu kadar değerli hissetmemiştim :D muhabbet sever ve sıcakkanlı insanlar. Genel temizlik için termal macun fan temizliği falan için getirdim. Bıraktım birkaç saat içinde geri aldım. Tertemiz olmuş. Fanı yağlamışlar falan ses problemi neredeyse sıfıra inmiş. Herhalde öteki yerlere gitseydim önce günlerce bir oyalama ardından da "abi bu cihaz zor düzeleceği için yurt dışından parça getirtmek zorunda kaldık o da 100 dolar tuttu" diye emrivaki bir telefon alacaktım. Aynen kardeşim yurt dışı evet... Cidden öyle sağlam bir şey geliyor olsa okey, ama servislerin huyudur bu ani kazık işi. Tka'da en azından habersiz işlem yok kafa rahat. Sorana tavsiye ederim bir faydam olacaksa yorumumu da dikkate alın.
 
Yaklaşık iki üç ay önce bilgisayarıma RAM aldım, uyumlu olduğuna eminim ama ne olduysa artık RAM'i alıp taktım andan itibaren bilgisayarım kapanıp açılmaya başladı, RAM'i çıkarınca düzeliyordu, bilgisayarcıya götürdüm saçma sapan şeyler söyleyip format atıp geri verdi ilk gün bi' sıkıntı çıkamadı ama ikinci gün mavi ekran vermeye başladı, bilgisayarı açınca üç kere mavi ekran verip açılıp kapanıyor, sonra bir daha kapanmıyor, yaklaşık iki aydır böyle. Çok fazla video izledim, çözmeye çalıştım ama ben beceremiyorum, internetten böyle bir site buldum aradım, konuştuğumda eve gelip yapmaya çalışıyorlar, yapamazlarsa alıp götürüyorlarmış, ben buraya güvenip bilgisayarımı emanet etmeli miyim? Aranızda tka bilişim'i bilen varsa bana yardımcı olursa sevinirim ya da daha iyi güvenilir bir bilgisayarcı tanıyorsanız o da olur, sitenin linkini aşağıya bırakacağım.

TKA Bilişim Yazılım Donanım ve Bilgi İşlem Sistemleri - Bilgisayar Servisi

Dostum bak çok alakasız ama pp de ki kişi sao da ki leafa mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı