TKL klavyeler pişmanlık mı?

Auburntusk

Hectopat
Katılım
23 Eylül 2020
Mesajlar
294
Makaleler
3
Razer BlackWidow V3 TKL versiyonunu aldım 2 gün önce bugün geldi, ürün güzel fakat beni tatmin etmedi mi diyeyim böyle sanki yarım ürün almışım gibi bir his. Yoksa ben mi yanlış düşünüyorum anlamadım. TKL klavyeler hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Sizce iade edip normal versiyonunu mu almalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben eskiden fps oyunlarını bilekten oynayan birisiydim. Yani yüksek sensitivity ile oynuyordum. Sonradan, daha iyi olacağını düşündüğüm için koldan oynamaya başladım. Bunda da tabii ki düşük sensitivity lazım. Burada da kullandığın mouse alanının ne kadar büyük olduğu konusu devreye giriyor. Ben 3 yıldır TKL klavye kullanıyorum. Numpad'in olmaması bana en başlarda çok fazla sorun çıkarıyordu fakat zaman geçtikçe alıştım ve şu an sıkıntısız kullanıyorum. Ama tabii ki multimedia tuşları ve numpad çok büyük bir avantaj, aynı zamanda çok büyük bir kolaylık..
 
Kişiye göre değişir, bir arkadaşım misal kompakt TKL klavyeleri daha çok seviyor. Numpad kullanmıyorsanız çok eksiklik hissetmezsiniz fakat benim gibi geniş, kontrolün daha fazla olduğu klavyeleri seviyorsanız, ek olarak da numpad kullanımınız sık ise alışması zor gelecektir veya sevmeyeceksiniz. Tamamen kişiye bağlı.
 
yani benima çımdan tek ama tek avantajı masamda biraz daha alan açılması oldu bana. Onun haricinde sanki normal klavyeleri daha çok beğeniyorum gibi. Üşenmezsem eğer sanırım iade edip tam versiyonu alacağım ama çok gözümde büyüyor iade süreçleri
yani benim açımdan tek ama tek avantajı masamda biraz daha alan açılması oldu bana. Onun haricinde sanki normal klavyeleri daha çok beğeniyorum gibi. Üşenmezsem eğer sanırım iade edip tam versiyonu alacağım ama çok gözümde büyüyor iade süreçleri
 

Geri
Yukarı