HEROUSTA26 Picopat Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #1 Yeni aldığım bilgisayarıma Minecraft oynamak için yüklemek istiyorum. Güvenilir midir herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
Yeni aldığım bilgisayarıma Minecraft oynamak için yüklemek istiyorum. Güvenilir midir herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
KS KS HEROUSTA26 Picopat Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #11 Cıngıllıoğlu Kolonya dedi: Siz her zaman orijinal Minecraft tercih edin ama bu ücretsiz Minecraft'ta tlancuher. Genişletmek için tıkla... Sağ olun en yakın zamanda orijinalini almaya çalışacağım. Artı 0 Eksi
Cıngıllıoğlu Kolonya dedi: Siz her zaman orijinal Minecraft tercih edin ama bu ücretsiz Minecraft'ta tlancuher. Genişletmek için tıkla... Sağ olun en yakın zamanda orijinalini almaya çalışacağım.
Cıngıllıoğlu Kolonya Centipat Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 1.052 Makaleler 10 Çözümler 6 Yer Erzincan Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: İNTEL CORE İ7 2600 2. NESİL RAM: 8X8 16GB TWİNMOS DDR3 RAM HDD SSD: 1TB SEAGATE HARD DİSK / WD GREEN 240GB SATA SSD MONİTÖR: 60HZ SAMSUNG SNYCMASTER S19B150 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mayıs 2025 #12 HEROUSTA26 dedi: Sağ olun en yakın zamanda orijinalini almaya çalışacağım. Genişletmek için tıkla... asıl ben teşekkür ederim Artı 0 Eksi
HEROUSTA26 dedi: Sağ olun en yakın zamanda orijinalini almaya çalışacağım. Genişletmek için tıkla... asıl ben teşekkür ederim