jrurahera Hectopat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 402 Yer İstanbul 25 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar geçen 4 gün içerisinde uygulamanın virüs olduğunu falan iddia ettiler ve bilgisayarımdan sildim. Denetim Masası'ndan Java da vardı onu da sildim. Bir sorun olur mu? Sıfırlamam şart mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2023
Arkadaşlar geçen 4 gün içerisinde uygulamanın virüs olduğunu falan iddia ettiler ve bilgisayarımdan sildim. Denetim Masası'ndan Java da vardı onu da sildim. Bir sorun olur mu? Sıfırlamam şart mı?
KS KS jrurahera Hectopat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 402 Yer İstanbul 25 Ocak 2023 #11 demircay dedi: Kaspersky ile tarama yaptım. Herhangi bir şey çıkmadı. Zaten ortada kanıtlanabilmiş bir şey de yok. Pek fazla kafana takma. Genişletmek için tıkla... Atmış video yuukrp izle. Artı 0 Eksi
demircay dedi: Kaspersky ile tarama yaptım. Herhangi bir şey çıkmadı. Zaten ortada kanıtlanabilmiş bir şey de yok. Pek fazla kafana takma. Genişletmek için tıkla... Atmış video yuukrp izle.
demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.147 Makaleler 1 Çözümler 19 25 Ocak 2023 #12 jrurahera dedi: Atmış video yuukrp izle. Genişletmek için tıkla... Her video atan, doğru bilgi vermiyor maalesef. Artı 0 Eksi
jrurahera dedi: Atmış video yuukrp izle. Genişletmek için tıkla... Her video atan, doğru bilgi vermiyor maalesef.