TLauncher nedir?

tsunade

Femtopat
Katılım
8 Ağustos 2022
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Arkadaşlar merhaba biliyorsunuz normal Minecraft yükselen euro sebebiyle çok pahalı oldu. Minecraft t Launcher diye bir şey duydum nedir, neyin nesidir diye sormak istedim lütfen korsan oyuna karşı olanlar karşılığını korusunlar, bana TLauncher'in ne olduğunu bilenler cevap yazsın teşekkürler :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba biliyorsunuz normal Minecraft yükselen euro sebebiyle çok pahalı oldu. Minecraft t Launcher diye bir şey duydum nedir, neyin nesidir diye sormak istedim lütfen korsan oyuna karşı olanlar karşılığını korusunlar, bana T Launcher'in ne olduğunu bilenler cevap yazsın teşekkürler :)
Minecraft'ı bedava / mojang hesabınızla oynamanıza yarayan uygulama.
 
T Launcher Minecraft Java Edition'u çalıştıran bir Launcher. Eskiden Minecraft almadan önce oynardım. Güvenilir bir Launcher. Korsana girermi bilmiyorum. Girebilir herhalde.
 
Artı -2 Eksi
T Launcher hem bedava olarak hem de orijinal olarak Minecraft oynamanı sağlayan Minecraft Launcherlerinden biridir HD skin özellikleri falan bulunuyor yarı korsan sayılsa da Mojang hesabını taşıyamayanlar t Launcher'e Mojang ile girip oynayabiliyor.
 
Arkadaşlar merhaba biliyorsunuz normal Minecraft yükselen euro sebebiyle çok pahalı oldu. Minecraft t Launcher diye bir şey duydum nedir, neyin nesidir diye sormak istedim lütfen korsan oyuna karşı olanlar karşılığını korusunlar, bana T‏‏‏‏‏‏‏‏ Launcher'in ne olduğunu bilenler cevap yazsın teşekkürler :)

Artık euro ile satılmıyor. MS Store'a bakın. minecraft.net hala eski fiyatta.
T‏‏‏‏‏‏‏‏ Launcher ise Premium sunuculara giremeden beleş arkadaşlarla oynamalık MC launcheri.
 
Artı -2 Eksi
Minecraft'ın tüm sürümlerini ücretsiz bir şekilde, premium hesapsız oynama imkanı sunan bir Launcher. Ben pek kullanmadım.. 2 Yıl TeamExtreme kullandım. Bir süredir de premium hesap kullandığım için Orijinal Launcheri kullanıyorum. Bildiğime göre Launcher'da Optifine direk kurulu bir şekilde geliyor. (Kurulu gelmiyor, oradan seçip zahmetsiz bir şekilde indirebiliyorsunuz. Normalinden daha kolay oluyor.)
 

Geri
Yukarı