TLauncher virüslü mü?

launcherda virüs yok ama launcher java indirirken orjinal java sitesinden indirmediği için şu anda bir sıkıntı olmasada yakın zamanda sıkıntı çıkabilir.

Şöyle diyeyim 1 yıl önce Kaspersky'da taramasını yapmıştım bir sorun yoktu şimdi daha çok kullanıldığı için virüs atılmış olabilir tahminim yani

Şimdi tamamen virüs değil yıllardır kullanıyorum demek yanlış %100 virüslü demekte yanlış fakat adam zaten bunun kaynak kodlarını da göstermiş bir virüs "sa ben virüsüm" demez formatlamak daha iyi olacaktır saygılarımla.

Evet, atmalısınız. Spyware'ler Kaspersky gibi dandik virüs tarayıcılarından kolaylıkla bypass yapabiliyor. Ayrıca TL'nin sahiplerine bakmadınız mı? Koskoca bir hacker ağının sahibi.
Kaspersky dandik demek vay. Konunun özeti ve virüslü olmadığı https://www.technopat.net/sosyal/konu/t launcherda-virues-bulunmakta.2342839/post-18448382 (t ve launcher arasındaki boşluğu silin.) açıklandı. Verdiğiniz linke gelince girmeye çalıştığımızda malwarebytes internet browser malware uyarısı veriyor ama malwarebytes de dandik (!) virüs yazılımlarından biri sonuçta rahatlıkla indirip başka bir korsandan başka bir korsana geçiş yapabilirsiniz (!) :D.

Değil canım kardeşim, değil justin Bieber'ım, değil sol yanım, değil işte değil. Virüslü değil bir haftada 30 tane konu açıldı yeter artık bıktık ya sizden. Parasını verin oynayın Premium nedir bu çırpınış? Düşün yakamızdan artık.

Kaspersky dandik demek vay. Konunun özeti ve virüslü olmadığı https://www.technopat.net/sosyal/konu/t launcherda-virues-bulunmakta.2342839/post-18448382 (t ve launcher arasındaki boşluğu silin.) açıklandı. Verdiğiniz linke gelince girmeye çalıştığımızda malwarebytes internet browser malware uyarısı veriyor ama malwarebytes de dandik (!) virüs yazılımlarından biri sonuçta rahatlıkla indirip başka bir korsandan başka bir korsana geçiş yapabilirsiniz (!) :D.
Nolursa olsun TL virüslü TL Legacy virüssüz o kadar.

Virüslü olduğu kanıtlanana kadar hayır.
Ama. Sklauncher'a geçtim ben t-Launcher gibi her seferinde yükleme yapmıyor. Ama modlaması daha zor Tlauncherda direk launcher üzerinden optifine falan uğraşmadan mod tuşu var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı