TLauncher virüssüz mü?

Virüs yok. Diyelim ki var. Normal değil mi crack oyun indirince virüs çıkması?

Herkes 2 kanal izlemiş virüslü diyor. Madem virüs vardı, o kanallar video atınca mı aklınıza geldi virüslü olduğu?
Hayır Hocam tarattığım vakit böyle gözüktü indirmelimiyim

Eki Görüntüle 1893331

Görünce çok şaşırdım acaba gerçekten virüslü mü?

Basit bir cevap olacak ama şu an virüssüz ise yarında virüssüz olacağı anlamınada gelmiyor fazla kullanıcısını art niyetlede kullanabilir seçim sizin sonuçta korsan genellikle kimse hayrına bedava bir şey yapmıyor.

TL Launcher'ın virüslü veya casus yazılım barındırdığını düşünüyorum neden diye sorarsanız MultiMC crack veya orijinal Minecraft Launcher'ı kullanırken gayet güzel FPS alıyorum yalnız TL launchera geçince FPS yerlerde oluyor. Crack MultiMC öneririm.

TL Launcher'ın virüslü veya casus yazılım barındırdığını düşünüyorum neden diye sorarsanız MultiMC crack veya orijinal Minecraft Launcher'ı kullanırken gayet güzel FPS alıyorum yalnız TL launchera geçince FPS yerlerde oluyor. Crack MultiMC öneririm.

Ona bir bakayım.

Hayır Hocam tarattığım vakit böyle gözüktü indirmelimiyim
virüsü olsa çoktan ortaya çıkardı hocam. başka kesin güvenilir olanlar da vardır ama.

Bu kadar ünlü Launcher virüslü olsa bu seneye kadar fark edilirdi 1 kere biri bir yerinden uydurdu kanıt falan dediler hadi diyelim virüslü şaşırmamak lazım kaç yüz liralık oyunu bedavaya oynuyosun o riskide al yani oynamak istiyorsan. Çekiniyorsan daha güvenli Launcher'lar bulabilirsin.

Aynen öyle. RTX 2070 gibi bir kartla T Launcher çöpünde 60 FPS altı aldığımı biliyorum hiçbir mod vb. şeyler kullanmadan. Dileyen devam etsin kullanmaya. Bir şeyi de namusunuz gibi savunmaktan vazgeçin. İngilizce yazıp arayın biraz. Hadi omu geçtim virüs olmasın. Yine de performansı öldüren bir sistem.

@akif42 Asıl sizin dediğiniz şeylerin içine yerleştirilir. Ne kadar saçma bir mantık.

Aynen öyle. RTX 2070 gibi bir kartla t Launcher çöpünde 60 FPS altı aldığımı biliyorum hiçbir mod vb. şeyler kullanmadan. Dileyen devam etsin kullanmaya. Bir şeyi de namusunuz gibi savunmaktan vazgeçin. İngilizce yazıp arayın biraz. Hadi omu geçtim virüs olmasın. Yine de performansı öldüren bir sistem.

@akif42 asıl sizin dediğiniz şeylerin içine yerleştirilir. Ne kadar saçma bir mantık.

14 yaşındaki bir çocuğun kanıtlarıyla hareket ediyorsunuz hadi diyelim içinde virüs var e o zaman güzel FPS yükselten bir Launcher atda onu kullanalım o zaman lejax bey.

@akif42 ne 14 yaşında çocuğundan bahsediyorsunuz bilmiyorum. Siz kullanmaya devam edin.

Crack Multi MC kullanabilirsin TL launcherdan bin kat daha iyidir.
Yok hocam en iyisi, en mükemmeli T Launcherdır. Ne hadle bu arkadaşa MultiMC gibi bir güzelliği önerirsiniz...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı