Bu hocam çok bilgili gibi duruyor. Baksana bir sürü rozet almış. Bence doğru söylüyor.Şöyle saçma sapan Launcher'lar ile uğraşmayın. 200 TL gibi uygun bir fiyata orijinal Minecraft varken uğraşmanıza değmez korsanla.
Sorunuza gelirsek siliniz ve bilgisayarınızı Kaspersky ile tarayınız.
Arkadaşlar biliyorsunuz uzun bir süredir internette T-Launcher'in virüslü olduğuna dair söylentiler var ben uzun zamandır kullanıyorum bir şey olmadı sizce hala kullanmalı mıyım?
Sorun oluşturmaz. Ancak şu konuları açmayın kaç tane var aşırı sinirliyim bunları gördükçe.Arkadaşlar biliyorsunuz uzun bir süredir internette TeLauncher'in virüslü olduğuna dair söylentiler var ben uzun zamandır kullanıyorum bir şey olmadı sizce hala kullanmalı mıyım?
Arkadaşlar biliyorsunuz uzun bir süredir internette TeLauncher (bide şunu telauncher ile yazın)'in virüslü olduğuna dair söylentiler var ben uzun zamandır kullanıyorum bir şey olmadı sizce hala kullanmalı mıyım?
Hocam crack'e karşısınız anlıyorumda premiuma ihtiyacım yok zaten online oynayan birisi değilim ben tlauncheri kullanıp kullanmaman gerektiğini sormuştum sadece. Ama yinede teşekkürlerŞöyle saçma sapan Launcher'lar ile uğraşmayın. 200 TL gibi uygun bir fiyata orijinal Minecraft varken uğraşmanıza değmez korsanla.
Eki Görüntüle 1676203
Şöyle saçma sapan Launcher'lar ile uğraşmayın. 200 TL gibi uygun bir fiyata orijinal Minecraft varken uğraşmanıza değmez korsanla.
Eki Görüntüle 1676203
Uygun derken? Kime göre neye göre?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.