Tlegacy'den orijinal Minecraft'a geçilirse eşyalar kalır mı?

RoHeroEren

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ben uzun bir süredir tllegacy oynuyorum fakat 2B2t vs. sunucularına giremiyordum. Eğer Tlegacy'deki adımı kullanıp yeni bir Minecraft hesabı satın alırsam eşyalar (daha doğrusu Online skyblock adam) hesabımda kalır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben uzun bir süredir tllegacy oynuyorum fakat 2B2t vs. sunucularına giremiyordum. Eğer Tlegacy'deki adımı kullanıp yeni bir Minecraft hesabı satın alırsam eşyalar (daha doğrusu Online skyblock adam) hesabımda kalır mı?
Hayir dostum kalmiyor yeni hesap actinmi esyalarin eskisinde kalir.

Hypixel, CubeCraft tarzı sadece orijinal oyun ile girilebilen sunucular, Minecraft hesabının UUID'si üzerine kayıt yapıyor. Bu sebeple o tür sunucularda oyuncu isminin değişmesi, sunucudaki ilerlemenin kaybolmasına neden olmaz. Ayrıca sunucuya girerken de genellikle şifre vb. sorulmaz.

Ancak bir de sadece Minecraft oyuncu adı üzerine kayıt gerçekleştiren "korsan" diye tabir edebileceğimiz sunucular var. Yani şu bazen Web sitesi üzerinden hesap açtığımız, bazen de /register vb. komutlarla kayıt olduğumuz sunucular.

Bu sunucular senin sunucudaki tüm ilerlemeni oyuncu adın üzerine kaydediyor. Orijinal oyunu satın alıp orijinal oyundaki adını da korsan sunucuda kullandığın ad ile aynı yaparsan, orijinal oyun ile korsan sunucuya girdiğiniz zaman korsan sunucudaki ilerlemeniz kaybolmayacaktır.

Hypixel, CubeCraft tarzı sadece orijinal oyun ile girilebilen sunucular, Minecraft hesabının UUID'si üzerine kayıt yapıyor. Bu sebeple o tür sunucularda oyuncu isminin değişmesi, sunucudaki ilerlemenin kaybolmasına neden olmaz. Ayrıca sunucuya girerken de genellikle şifre vb. sorulmaz.

Ancak bir de sadece Minecraft oyuncu adı üzerine kayıt gerçekleştiren "korsan" diye tabir edebileceğimiz sunucular var. Yani şu bazen web sitesi üzerinden hesap açtığımız, bazen de /register vb. komutlarla kayıt olduğumuz sunucular.

Bu sunucular senin sunucudaki tüm ilerlemeni oyuncu adın üzerine kaydediyor. Orijinal oyunu satın alıp orijinal oyundaki adını da korsan sunucuda kullandığın ad ile aynı yaparsan, orijinal oyun ile korsan sunucuya girdiğiniz zaman korsan sunucudaki ilerlemeniz kaybolmayacaktır.

Teşekkür ederim korsan sunucularda oynuyorum ve adımı değiştirmeyeceğim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı