TLOU 1 abartılmış oyun

Tamamen kişisel bir mesele, gülenler neye gülmüş anlamadım? Ben de bitirdim TLOU Part 1’i ve bence cidden çok güzel bir oyundu ama en iyisi de demem.

Piyasadaki çoğu oyunu oynayıp bitirdim. Oyunun mekanikleri iyi olabilir fakat ben oyunlara sanat eseri ve bütünlük olarak bakıyorum. Hikayesini sevmediğim oyunun isterse oynanışı eşsiz olsun beş para etmez. İnsanların Undertale gibi oyunları sevmesinin sebebi de budur. Çöp değil lakin bana hitap etmiyor.

TLOU 1 abartılmış bir oyun gibi bir yorumum olmadı. Ayrıca yaptığım yorum objektif bir yorum değildi çünkü içinde öznellik geçen "bence" -bknz tdk_" ifadesini kullandım. Yorumum bu kadar.

Hesap ismi reddetiği için rastgele girdim. İnsanların nicklerine gore yargılayacağına yok ben olgunum ayağı çekeceğine git dön bir kendine bak. Benim senden çok yaşanmışlığım olgunluğum farkındalığım var merak etme sen. Daha bu konuyu uzatmayacağım kendin ne düşünüyorsan onu düşün abicim.

Benimde mesajınızdaki harf sayısı kadar oyun bitirmişliğim var. Hertür oyunu oynadım.
Genede şuda gerçek, "Oynanış olmazsa o oyundan çok Journey gibi deneyim olur."
Undertale oynanış olarakta eşsiz bir oyun, hikaye oyunu sayılmaz.

Son dediğiniz cümle güzel, size hitap etmiyor ama "5 para etmez" zırvalık olur. Zaman zaman insan sadece oynanış istediği oluyor. Çok iyi hatırlıyorum, SteamWorld Dig serisine TLOU serisinden daha fazla vakit harcamışımdır. Çünkü oynanışı zevkli, TLOU ise film tadında.

Hikaye olarak Yakuza gibi kralı oyunlarda seviyorum. Düz oynanış adamı değilim, hepsinin ayrı tadı var. Skyrim, Elden Ring, Breath of the Wild gibi oyunda mesela hikaye değil macera ararsınız.
Dragon Age Origins, Fallout New Vegas gibi oyunda görülmemiş seçimler ve diyaloglar ararsınız.

Adama zorla mı sevdireceksin bana göre yazmış oraya sabaha kadar buraya ağlamakta özgürsün. Sencesi mencesi yok diyip adamın sevdiği oyuna argümansız çöp demek de ayrı bir komedi. Her insana yorum hakkı verilmemesi lazım bence.

İnsanların tabii ki ki kafası dolu olduğu sadece beynini kapatıp içine girmek istediği oyunlar var. Bende DMC5'te vergil ile az SSS combo denemedim fakat bu saydığınız oyunların her ne kadar oynanışı iyi olsa da hikayesi iyi olmadıktan sonra akılda kalıcığı kalmıyor ne yazık ki. Bir nevi LoL gibi. Oynanış zevki dopamin tavan fakat boşa geçen zaman olarak düşünüyorum bir nevi bu kadar çok oyun çıkarıldığı bir dönemde bu oyunlara zaman ayırmak tam bir vakit kaybı ne yazık ki. Herkesin zevki farklı olabilir size her ne kadar hak versemde bana hitap etmiyor.

Bu başlığın altındaki diğer yorumlarımı okumadığın o kadar belli ki argümanları da sundum zahmet edip okursan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Argüman dediğin şu niteliksiz yazı mı? Neye göre sıkıcı olay örgüsü kime göre silik karakterler? Altını doldurmadan yazı yazarak eleştiri yapmış olmuyorsunuz. Kendi kişisel görüşün bu argüman değil bunu öğren sonra burada milletle aşık atmaya çalışırsın. Adam kendi düşüncesini yazmış kalkıp edebilsen hakaret edeceksin. Haterlar ve Fanboylar klubü 2 öte forumda git orada takıl.

Bence TLOU serisinin en iyi oyunudur 1.oyunu 2.oyunu hiç sevmemiştim ona bir şey diyemem ama 1.oyun çok iyidir en iyi 3 oyunuma girer tabii zevk renk işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…