TLOU 1 abartılmış oyun

Argüman dediğin şu niteliksiz yazı mı? Neye göre sıkıcı olay örgüsü kime göre silik karakterler? Altını doldurmadan yazı yazarak eleştiri yapmış olmuyorsunuz. Kendi kişisel görüşün bu argüman değil bunu öğren sonra burada milletle aşık atmaya çalışırsın. Adam kendi düşüncesini yazmış kalkıp edebilsen hakaret edeceksin. Haterlar ve fanboylar klubü 2 öte forumda git orada takıl.

Bundan ala argüman olamaz zaten. Niteliksiz yazı dediğiniz çoğu inceleme videolarında da bulunmakta burada sizin için uzun yazmaya gerektirecek kadar değerli olduğunu düşünmüyorum. Fan boyluk demişken asıl fan boyluğu yapan cevap verdiğim arkadaş. İlk oynadığım oyun Dying Light olduğu için yeri ayrı yazmış. Sen okuduğunuda anlamıyorsun. Şimdi ben mi burada fan boyluk yapıyorum sil yorumunu her şeye muhalefet olacağım diye burnunuzu sokmadık yer bırakmadınız.

Bence TLOU serisinin en iyi oyunudur 1.oyunu 2.oyunu hiç sevmemiştim ona bir şey diyemem ama 1.oyun çok iyidir en iyi 3 oyunuma girer tabii zevk renk işi.

Katılıyorum.

Bundan ala argüman olamaz zaten. Niteliksiz yazı dediğiniz çoğu inceleme videolarında da bulunmakta burada sizin için uzun yazmaya gerektirecek kadar değerline olduğunu düşünmüyorum. Fan boyluk demişken asıl fan boyluğu yapan cevap verdiğim arkadaş. İlk oynadığım oyun dying lisght olduğu için yeri ayrı yazmış. Sen okuduğunuda anlamıyorsun. Şimdi ben mi burada fan boyluk yapıyorumsil yorumunu her şeye muhalefet olacağım diye burnunuzu sokmadık yer bırakmadınız.

Katılıyorum.
Çok merak ediyorum senin dediğini argüman yapıp yanıt verdiğin arkadaşın dediklerini argüman yapmayan ne var ortada? Adam diyor ki BANA GÖRE Tlou 1'den daha özel bir oyun DL1. Sen sabaha kadar laf anlat adamın bu görüşü değişmeyecek asıl sen neye muhalefet oluyorsun? Bak daha basitleştirip anlatayım sen karakterler silik hikaye örgüsü zayıf demişsin sana göre böyle bana göre ise oyunun hikayesi gayet iyi. Yanıtladığın eleman da bana göre DL1 daha iyi demiş ikinizin de yazdığı öznel ama sen inatla argüman yazdığını diretiyorsun. Okuduğunuzu anlayın ondan sonra bana öğretin.

Bundan ala argüman olamaz zaten. Niteliksiz yazı dediğiniz çoğu inceleme videolarında da bulunmakta burada sizin için uzun yazmaya gerektirecek kadar değerline olduğunu düşünmüyorum. Fan boyluk demişken asıl fan boyluğu yapan cevap verdiğim arkadaş. İlk oynadığım oyun Dying Light olduğu için yeri ayrı yazmış. Sen okuduğunuda anlamıyorsun. Şimdi ben mi burada fan boyluk yapıyorum sil yorumunu her şeye muhalefet olacağım diye burnunuzu sokmadık yer bırakmadınız.

Katılıyorum.

O arkadaş ile senin arandaki fark o oynamış sevememiş yetmemiş iki kere oynamış yine sevememiş insanların da bu kadar nesini sevdiğini düşünüp bence abartılıyor yazmış TLOU'ya çöp veya beş para etmez dememiş ancak siz direkt beş para etmez çöp bana ne diyorsunuz daha fazla bir şey yazmama gerek yok bence anlaşılır olduğumu düşünüyorum.

O arkadaş ile senin arandaki fark o oynamış sevememiş yetmemiş iki kere oynamış yine sevememiş insanların da bu kadar nesini sevdiğini düşünüp bence abartılıyor yazmış TLOU'ya çöp veya beş para etmez dememiş ancak siz direkt beş para etmez çöp bana ne diyorsunuz daha fazla bir şey yazmama gerek yok bence anlaşılır olduğumu düşünüyorum.
Konu sahibine söylemiyor o yazdıklarını ilk sayfada yorum yazan arkadaşa söylüyor o arkadaşın da TLOU ile alakalı bir yorumu yok. DL1 için konuşuyorlar. Arkadaş o mesajı atan arkadaşın öznel fikrine karşı çıkıyor aksini nasıl kanıtlayacak ben de merakla izliyorum.

Konu sahibine söylemiyor o yazdıklarını ilk sayfada yorum yazan arkadaşa söylüyor o arkadaşın da TLOU ile alakalı bir yorumu yok. DL1 için konuşuyorlar. Arkadaş o mesajı atan arkadaşın öznel fikrine karşı çıkıyor aksini nasıl kanıtlayacak ben de merakla izliyorum.

Pek fark yokmuş adam zaten TLOU daha iyi ama DL yi daha çok seviyorum demiş.

Pek fark yokmuş adam zaten TLOU daha iyi ama DL yi daha çok seviyorum demiş.
İşte ama diğer paşa ona da itiraz ediyor. Sanki aksini kanıtlayabilecek de adamın öznel düşüncesine muhalefet oluyor harbiden anlamış değilim. Baktığında Tlou Part 1'in hikayesi aslında klişe ama olay hikayenin güzel işlenmesi ve karakterleri. Ha bana sorsan Joel Ellie dışında öyle akılda kalıcı bir karakter de yok oyunda. Part 1 eski bir oyunun yeniden yapımı olduğundan oynanış falan da tekrara düşüyor. O dönem için çok iyi oyun tabii ama şuana göre bakınca aslında sırf karakterlerinden ve sinematiklerinden sevildiği çok belli oluyor.

İşte ama diğer paşa ona da itiraz ediyor. Sanki aksini kanıtlayabilecek de adamın öznel düşüncesine muhalefet oluyor harbiden anlamış değilim. Baktığında TLOU part 1'in hikayesi aslında klişe ama olay hikayenin güzel işlenmesi ve karakterleri. Ha bana sorsan joel ellie dışında öyle akılda kalıcı bir karakter de yok oyunda. Part 1 eski bir oyunun yeniden yapımı olduğundan oynanış falan da tekrara düşüyor. O dönem için çok iyi oyun tabii ama şu ana göre bakınca aslında sırf karakterlerinden ve sinematiklerinden sevildiği çok belli oluyor.

Zevk ve renk işi sana kötü eski gelir ona sarar bu işlerde genelleme yapmamak lazım her şeyin bir alıcısı var sonuçta.

Zevk ve renk işi sana kötü eski gelir ona sarar bu işlerde genelleme yapmamak lazım her şeyin bir alıcısı var sonuçta.
Orası öyle yazdıklarım benim düşüncem ve tahminim zaten. Taa PS3 zamanında çıktığından çok yanlış olduğunu düşünmüyorum o dönem böyleydi sonuçta. Part 1 sayesinde oynanış daha keyifli oldu o güzel birşey Part 2 kadar hareketli olmasa da en azından vuruş hissi ve animasyonlar çok daha iyi orası kesin diyebilirim.

Orası öyle yazdıklarım benim düşüncem ve tahminim zaten. TAA PS3 zamanında çıktığından çok yanlış olduğunu düşünmüyorum o dönem böyleydi sonuçta. Part 1 sayesinde oynanış daha keyifli oldu o güzel bir şey part 2 kadar hareketli olmasa da en azından vuruş hissi ve animasyonlar çok daha iyi orası kesin diyebilirim.

Oyunun amaçladığı şey kaçırılıyor bazen Last of Us ilk çıktığındada muazzam vuruş hisleri inanılmaz animasyonu olan bir oyun değildi part 1 çıktığındada olmadı şu anda da değil baştan beri yapmaya çalıştığı şey güzel bir hikaye vermek ve bu hikayeyi ortalama/iyi grafikler ve ortalama/iyi animasyonlarla harmanlamak aynı yönden Dying Light'ın amaçladığı şey vuruş hissi olsun parkur mekanikleri olsun iyi iş çıkartmak sonundada hikayeylede harmanlamak.

Oyunu oynadım, tamam oyun güzeldi ama bana göre Dying Light 2, Spider-Man, Black Myth: Wukong daha iyiydi. Sorunun bende olduğunu düşündüm ve incelemelere tekrar baktım; “oynadığım en iyi oyun, bundan iyisi gelmez, en iyi hikayeli oyun” gibi şeyler yazılmıştı. Tekrar başladım, bence oyunun hikayesi o kadar iyi değildi. Oyunun geneli bana göre 10/8 ya da 10/7.

Muhtemel çıktığı dönem oynamadığınız için böyle hissediyorsunuz çünkü her yerde böyle oyunlar dolu ancak 2013T'e bulunmaz cevherdi yine de günümüze baktığımızda kötü diyebileceğimiz bir oyun değil TLOU. Oynanış eskimiş hissettirebilir, oyundan çok etkileşimli film gibi hissettirmiş olabilir.
Ancak günümüzde bile karakterleriyle, animasyonlarıyla, grafikleriyle, hikayesiyle başarılı bir oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı