TLOU 1 çöküyor

İşletim sistemi
Windows 11

elliewill

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 gb
Ekran kartı
RX 7600 8 gb
Anakart
Asus Prime A520m-k
İşlemci
ryzen 5 5600
Oyuna uzun bir süre sonra girdim oyunu bitirmiştim, ancak left behind kısmını oynamamıştım. Oynamak için girdim çöktü. Sanal bellek ayarı yaptım. Ekran kartı driverlerim güncel.

Dosya Ekleri

• resim_2025-08-24_100847939.png
    resim_2025-08-24_100847939.png
    12,4 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
TLOU çok sıkıntılı bir oyun RX9070 XT'me rağmen bende de çöktü grafiklerden kısabilirsin hem daha akıcı FPS düşmesi olmadan oynarsın hem de çökmez. (bazen çökebilir oyunun problemi o)

TLOU çok sıkıntılı bir oyun RX9070 XT'me rağmen bende de çöktü grafiklerden kısabilirsin hem daha akıcı FPS düşmesi olmadan oynarsın hem de çökmez. (bazen çökebilir oyunun problemi o)

Bunları yapmadığımımı sanıyorsun? Her şeyi denedim çöküyor.

Masaistündeki oyunun simgesine sağ tıkla yönetici olarak çalıştır seçeneğine tıkla.

Çıkmıyor.

Dosya Ekleri

• Elly - The Last of Us.jpg
    Elly - The Last of Us.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 13
Yabancı forumda biri GPU downclock yaparak çözmüş, hem çekirdek hem bellek hızı. Onun dışında bu yeni oyunlar RAM katili, arkada çok RAM tüketen bir uygulama olmamasına dikkat et, belki ondandır, kaç kere başıma geldi çünkü.

Sanal bellek ayarı yaptım belleğim %60 ekran kartı belleğimde yetiyor.

Yabancı forumda biri GPU downclock yaparak çözmüş, hem çekirdek hem bellek hızı. Onun dışında bu yeni oyunlar RAM katili, arkada çok RAM tüketen bir uygulama olmamasına dikkat et, belki ondandır, kaç kere başıma geldi çünkü.

Oyunu SSD'me taşıdım ve artık oyun hiç açılmıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı