TLOU Part 1 FPS düşüşü

İşletim sistemi
Windows 10

YusufBeyT

Hectopat
RAM
16
Ekran kartı
RTX 2060
İşlemci
Ryzen 5 5500
Merhaba, TLOU part 1 oynarken sürekli FPS düşüşleri ve droplar alıyorum. Bunlar oyun zevkimi bayağı yerle bir ediyor. Bunun bir çözümü var mıdır? RTX 2060 ile orta ayarlar + DLSS performans modunda 60 FPS'yi zor görüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, TLOU part 1 oynarken sürekli FPS düşüşleri ve droplar alıyorum. Bunlar oyun zevkimi bayağı yerle bir ediyor. Bunun bir çözümü var mıdır? RTX 2060 ile orta ayarlar + DLSS performans modunda 60 FPS'yi zor görüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Leş optimizasyonu var oyunun.

Anlamadığım şey şu düşük ayarlara aldığım halde kasıyor.

Yani düzeltmişlerdir diye düşündüm fakat sonuç hüsran

Hocam oyun bozuk maalesef. Grafikleri ayarlarken ekran kartına yüksek etki eden grafikleri düşürmeye özen gösterin. 6 GB VRAM yetersiz gelir.

TLOU abartıldığı kadar VRAM kasan bir oyun değil son zamanlarda. 8 GB VRAM ile bile 1080p yüksek ayarda 6 GB VRAM harcadığına şahidim. Optimizasyon problemi de çok yok. Eğer 6 GB VRAM'i aşmıyorsa oyunun dosyalarını doğrulmayı ya da Afterburner ile oyun içi kullanım değerlerinde sorun olup olmadığını kontrol etmeyi dene. Oyun genelde işlemci ve RAM kasıyor, bu da bir etken olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı