- Katılım
- 12 Temmuz 2020
- Mesajlar
- 3.239
- Makaleler
- 4
- Çözümler
- 3
Oyunda silah almadan ilerledim. Sonra ilerleyememeye başladım. Tabanca ile öldüremiyordum. İnternetten bakınca insanların pompalı vs. kullandığını gördüm. Nasıl silah alabilirim?
Oyunun belirli yerlerinde sana sunuyordu. Oraları muhtemelen atlamışsın. Eğer almayı unutmuşsan düşmanların üzerinden alınabiliyor diye biliyorum. Normalde silahı almışken düşmanların üzerinden sadece mermilerini alabiliyordun fakat silahın olmadığı için mermi ile birlikte silahı da alabiliyor olman lazım.
Not: Eğer izlediğin kişiler New GAME+ modunda oynuyorsa ilk bölümlerde dahi tam envantere sahip başlıyorlar.
Hangi bölümdesiniz? Sürpriz bozan vermeyi unutmayın. Pompalı bayağı ileride veriyor oyun. Oyunun amacı gerçekçi olması, o yüzden mermi, silah vs. bulması aşırı zor. Sizlik durum yok. Ama pompalıyı bayağı ileride veriyor.
dk 11.20 bölüm adını hatırlamıyorum demek ki New GAME+ sayesindeymis burada da tabanca var. Güzel oyunda çok geriyor ben de gerilim oyunlarını gizlilikle birlikte sevmem.
Videodaki tabanca zaten o bölümde bir yerlerde karşınıza çıkıyor. New GAME+ yok yani.
dk 11.20 bölüm adını hatırlamıyorum demek ki New GAME+ sayesindeymis burada da tabanca var. Güzel oyunda çok geriyor ben de gerilim oyunlarını gizlilikle birlikte sevmem.
Gerek var mı? Ben almadan bitirdim.Dostlar the last of usta alev silahını almadan ilerledim nasıl alacağımn
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.