TM seçen birisi yazılım okuyabilir mi?

hero11cf

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Arkadaşlar selam 1-2 hafta önce alan seçimimi TM üzerinden yaptım fizik, kimya, biyolojim hiç iyi değil bende 11-12 de görmek istemedim zaten görsem de düşük alacağım çok belli. Yazılım okumak istiyorum ancak TM seçenler için çok zormuş. Yanlış bir tercih mi yaptım acaba diye günlerdir düşünüyorum. TM de zaten matematik var 11-12 de sürekli olarak matematik çalışsam Fen'i de YouTube'daki hocalardan falan yapsam başarılı olabilir miyim? Yazılım olmazsa da Uluslararası ilişkiler ya da hukuk okumak diğer planım.

Not: Edebiyat, tarih, coğrafya ve din derslerinde çok başarılıyım. Matematik de ortalama sayılır ancak fen bölümünde aşırı kötüyüm.

O halde yazılım çalışmaya da başla, bence bunu öğrenmenin daha iyi bir yolu yok. Özellikle de İngilizce olarak çalış ki daha gerçekçi, zor ve doğru olsun.

Haa, tamam tamam pardon. Tm deyince kafam karıştı, artık her yerde EA yazıyorlar da. Onun için bilişim öğretmenimle konuşmuştum, bende tm seçeceğim ama yazılım okumak istiyorum. İktisadiyle ilgili bir bölüm varmış, orada da yazılım öğrenebiliyoruz. Ama gönlün razı gelmiyorsa, kurslara katıl kendi yolunu bul.

AYT sayısal derslerine çalışırsan sayısaldan da sıralama çıkartabilirsin.

Zaten 11-12 de matematik görmeye devam edeceğim. O yüzden matematiği hallederim fen bölümü YouTube'ya da özel dersler ile halletmeye çalışacağım.

O halde yazılım çalışmaya da başla, bence bunu öğrenmenin daha iyi bir yolu yok. Özellikle de İngilizce olarak çalış ki daha gerçekçi, zor ve doğru olsun.

Yazılım hakkında temel bilgilerim var. İngilizce konusunda da iyi olduğumu söyleyebilirim.

Zaten 11-12 de matematik görmeye devam edeceğim. O yüzden matematiği hallederim fen bölümü YouTube'ya da özel dersler ile halletmeye çalışacağım.
Hem edebiyat hem AYT Fen aynı anda verimli gider mi bilmiyorum. Bence iyice düşünüp seçimini yap bölümünü değiştirirsin fikrin değişirse.

Yanlış tercih yaptın tabii ki de. Sayısal seçmen lazım. Edebiyatı, tarihi, coğrafyayı sınava 1 ay kala bile halledersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı