TN panel iyi midir?

TN panel haterları geliyor, hissediyorum.

TN panelin renk kalitesi IPS kadar iyi olmasa da kötü değildir. FPS oyunlarında da çoğunlukla TN panel tercih edilir.
Arada çift monitör kullanıyorum. Biri IPS diğeri TN panel. Biri monitör ise diğeri farklı bir şey sanki. 😶

@Rexie dediğin mantıklı geldi. Dün en son mesajı 17.20 civarında atmış bu hesap 18.30 civarı açılmış. Anlaşılan arkadaş ceza almış ya da gerçekten bir tesadüf.
İkisi de aynı kişi. Aynı soruları sorup duruyor, aldığı cevaplardan ikna olmuyor bir türlü. Ne duymak istiyor bilmiyorum ki.

TN Panel en kralı. IPS ile yan yana koy bir daha IPS panele bakmazsın. IPS VA çöp, dünyanın en iyi monitörü senin kullandığın monitör.

4K ve TN panel nasıl bir araya geldi ya? Çok alakasız değil mi?
Bunu bana cidden açıklasanıza ya. 4K, görüntü kalitesi için alınır. Görüntü kalitesi için de TN panel alınmaz. TN panel alan oyun için alır, ama 4K'da 144Hz alamaz. Nereden tutsan elinde kalıyor bence, hangi marka akıl etmiş böyle bir şey?

Bunu bana cidden açıklasanıza ya. 4K, görüntü kalitesi için alınır. Görüntü kalitesi için de TN panel alınmaz. TN panel alan oyun için alır, ama 4K'da 144Hz alamaz. Nereden tutsan elinde kalıyor bence, hangi marka akıl etmiş böyle bir şey?
Monitörü tam bilmiyorum fakat biri 2K demiş. Gerçi yine de sizin dediğiniz mantığa geliyor. İlginç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı