TN Panel Laptop ekranını IPS panel ile değiştirme

İkinci el
Hocam merhaba.Bende değiştirmek istiyorum.Bana maliyet hakkında bilgi verebilir misin acaba?
İkinci el aldım ben 120 TL'ye.Başka bir maliyeti yok.Amazondan da alabilirsin yaklaşık özelliklerine göre 50/70$ arası fiyatı var.

İkinci el

İkinci el aldım ben 120 TL'ye.Başka bir maliyeti yok.Amazondan da alabilirsin yaklaşık özelliklerine göre 50/70$ arası fiyatı var.
Benim laptop modelim asus fx503 hocam.Ekran özelliklerini nasıl bulabilirim?

Benim laptop modelim asus fx503 hocam.Ekran özelliklerini nasıl bulabilirim?
Tam olarak modelini söylersen yardımcı olabilirim.Asus fx503 ??? Devamı önemli

Güncelleme: Paneli 220TL'ye aldım yanlış yazmışım yukarıda.

@Taner Şen dostum yakın zamanda sadece ips olmasından hp omen 15 aldım. Notebookcheck'de sRGB %91 gözüküyordu. Aldığımda farklı bir panel kullanılmış ve sarı bi tona sahip. İade edecektim ama hp nin 480 tl lik geri ödeme kampanyasından yararlanarak yeni bir ips ekran ile değiştirmeyi düşünüyorum. Sana sorum ise full hd değilde 4k ips bir panel kullanabilirmiyim bu modelde 4k versiyonuda mevcut. Satın alırken nelere dikkat etmeliyim ? Panelin kodu LGD0532. Son olarak önerebileceğin kaliteli panel varmıdır aradığım 2 özellik var 1. si 4k(mümkünse) 2. ise fotoğraf video işlediğimden sRGB oranı yüksek bir ips panel.

Aynı laptoptan bende de var ekran kırıldı. Senin gibi IPS ekran takmak istiyorum nasıl yaparım. Özel mesaj atamadım geri dönüş yaparsan sevinirim.

NT156WHM-N32 V8.0 edp 30 pin panelim var dell 3567 intel hd 620 ekran kartı var
Paneli değiştirip fullhd -ips yapmam mümkün mü?
Mümkünse model yazabilirmisiniz.

Merhaba bende asus fx553ve dm407t model laptop'un ekranı ips ekranla değiştirmek istiyorum hangi ekranı alacağımı bilmiyorum

Merhaba bende asus fx553ve dm407t model laptop'un ekranı ips ekranla değiştirmek istiyorum hangi ekranı alacağımı bilmiyorum
merhaba . 30 pin olan tüm panelleri takabilirsin. Soket yapısı önemli olan.
örnek olması açısından link bırakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…