Bu modelin düz olanı olsa hemen alırım curved pek hoşuma gitmiyor. İki model arasında bende kararsızım samsung'un kontrast'ı ve parlaklık değerleri daha iyi, keşke curved olmasaydı. Birde Samsung'un görsellerinde VA panel olduğunu yazmışlar fakat hepsiburada İPS olarak belirtmiş.https://www.hepsiburada.com/samsung...GSa2z7jZ96BHMldp8ZBWWuf1cspGM8GEaAvEoEALw_wcBAOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 24G2U ITOPYA'da.www.itopya.com
Ben Samsung öneririm, özellikleri daha iyi.
Samsung daha iyi olacaktır, sorun yaşamanız daha az.Bu modelin düz olanı olsa hemen alırım curved pek hoşuma gitmiyor. İki model arasında bende kararsızım samsung'un kontrast'ı ve parlaklık değerleri daha iyi, keşke curved olmasaydı. Birde Samsung'un görsellerinde VA panel olduğunu yazmışlar fakat hepsiburada İPS olarak belirtmiş.Eki Görüntüle 461398
Eki Görüntüle 461399
İnanır mısın sorduğum monitörü sipariş verdim sonra bazı araştırmalarım sonucu vazgeçp senin satın aldığın monitörü aldım bana daha uygun ve düz ekran daha mantıklı geldi. IPS'in TN den kötü olma ihtimali yok .Ben bu monitör konusun da hiçbir şey anlamadım en iyisi mağaza görmek veya alıp denemek ben tavsiyeler üzerine bu monitörü aldım:
AOC 24" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA (aldığım sırada indirim vardı kargo ile 1013 TL'ye aldım) sanırım deneyip görüceğiz çünkü monitör konusun da çok ayrılık var. Mesela:https://www.technopat.net/sosyal/konu/tn-panelin-ipsden-daha-iyi-goezuekmesi.570401/ böyle iddia edenler de var.
Bencede alabileceğinin en iyisi buydu ama bunda g sync yok haberin olsun .İnanır mısın sorduğum monitörü sipariş verdim sonra bazı araştırmalarım sonucu vazgeçp senin satın aldığın monitörü aldım bana daha uygun ve düz ekran daha mantıklı geldi. IPS'in TN den kötü olma ihtimali yok .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.