TN vs IPS Panel

Bütçe
1800-2200

Yekte

Hectopat
Katılım
12 Eylül 2020
Mesajlar
101
Çözümler
1
Pek çok video izledim, araştırma yaptım ama hala karar veremedim. daha önce TN panel 24.5 inç Casper monitörü iade ettim ghosting olmasından dolayı. şu an kafam çok karışık ,kimi sen Witcher GTA 5 Forza oynuyorsun renkler senin için önemli IPS al, diyor kimi sen CS:GO Valorant da oynuyorsun TN tercih et diyor bazıları. Sizce hangi paneli tercih etmeliyim? Oynadığım oyunlarda zaman zaman hikayeli yüksek grafikli oyunlar (RDR2, W3) kimi zamanda rekabetçi oyunlar ( CS:GO R6 Valorant)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Pek çok video izledim, araştırma yaptım ama hala karar veremedim. Daha önce TN panel 24.5 inç Casper monitörü iade ettim ghosting olmasından dolayı. Şu an kafam çok karışık, kimi sen Witcher GTA 5 Forza oynuyorsun renkler senin için önemli IPS al, diyor kimi sen CS:GO Valorant da oynuyorsun TN tercih et diyor bazıları. Sizce hangi paneli tercih etmeliyim? Oynadığım oyunlarda zaman zaman hikayeli yüksek grafikli oyunlar (RDR2, W3) kimi zamanda rekabetçi oyunlar ( CS:GO R6 Valorant)

IPS'ya da VA panel almanız daha iyi olacaktır.
 
IPS'e bütçen yetiyorsa ve tryhard bir e-sporcu değilsen TN'in yüzüne bile bakma, o kadar kötü ki renkleri gözüme hakaretmiş gibi geliyor.
Hocam nasıl bir kötü görüntü var acaba? Tn kullanıyorum hala da. Neyi kötü yani? Misal renkler mi doğru değil yada soluk mu görünüyor TN'de vs.
 
Hocam nasıl bir kötü görüntü var acaba? Tn kullanıyorum hala da. Neyi kötü yani? Misal renkler mi doğru değil yada soluk mu görünüyor TN'de vs.
TN olan monitörümü satmasam yan yana koyup bir fotoğraf çekerdim fakat şu an yapamıyorum ne yazık ki. Şöyle bir örnek vereyim: TN panelin kırmızısı, VA panelin turuncusu gibi. Renkler çok soluk ve zayıf kalıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Geri
Yukarı