TOGG Ne Zaman Üretime Geçecek?

Ya siz ciddi misiniz acaba? Dünya artık yeni teknoloji olan elektriğe geçiyor ve Türkiye'de benzinli motora geçilirken yakalayamadığı şansı şimdi yakaladı ve üretime başlayacak. Ayrıca 2020 yılından sonra çıkan arabalar için kamera bir standart. Laga luga yapmayı bırakıp olacakları izleyelim. Türkiye sihalarda gösterdiği başarıyı burada gösterirse büyük bir iş yapmış olur. Olmayacak şey değil. Her ne kadar ekonomik olarak yıpransakta bu Türkiye için bir şans.
Siz hangi arabanın dikiz aynasında kamera gördünüz ki ?

Orta Doğu neymiş ki okunası bir yanı olsun? Kan, insanları para için amele yerine koyan ve koyun güden bir kıta desek doğru terimi yapmış oluruz. Konuyu saptırmayın, zaten sizin kitap okumanız onu anladığınız anlamına gelmez. Aksine okudum deyip boş anlamları söylersiniz, söylenmek isteneni anlayamazsınız.

Sen böyle bilgisizce yaşamaya devam edersen İsrail yarın sınırına dayandığında kan ve paranın asıl amaç olmadığını görürsün.

Bu arada biz ne zamandan beri "Orta Doğu" olarak geçiyoruz? Asya, Avrupa arasında gidip geliyorduk en son? İnsanların "Türkiye Orta Doğu ülkesidir" kavramını kabullenmemeleri gerekiyor ki, bir şeylerin farkına varsın. Biz Suriye miyiz? Türkiye'ye Orta Doğu diyenlerden hep nefret etmişimdir.
Reis öyle deme, Araplar din kardeşimiz ya hani anladın :) Bunlara desen biz aslında Asya kökenli bir ırkız, ''Hayır biz Müslüman ve yüzyıllardır bu topraklarda yaşayan bir ırkız'' der. Ancak ne dersen de bunlara aslında Çin'in kuzeyi ve yerine göre Moğolistan'dan geldiğimizi anlatamazsın.

Siz yeni nesil bir arabaya binmediyseniz görmemiş olabilirsiniz ama bu proje geleceğe dönük ve en son teknoloji olması gerekir.

Bakın ya anlatamıyorum ya anlamıyorsunuz diyorum ki bu maliyeti arttırıp üretim süresini de arttıracaktır bu teknoloji dünyada tek 2023'ten mi geliyorsunuz?

@Hirok Bilgisiz olsa idim, senin gibi sırf kitaptan alıntılar yapmaz idim :) Bence kendi laflarının içinde boğulmadan konuyu değiştir, her şey kitap değildir. Kitap sadece sana 2-3 kelime öğretir, bunu işleyecek bir organa sahip değilsen işte o zaman o bilgiler ile sınırlı kalıp kendini bilgili sanırsın ve sözelci ruhum var diye gezinirsin 😉

Reis öyle deme, Araplar din kardeşimiz ya hani anladın :) Bunlara desen biz aslında Asya kökenli bir ırkız, ''Hayır biz Müslüman ve yüzyıllardır bu topraklarda yaşayan bir ırkız'' der. Ancak ne dersen de bunlara aslında Çin'in kuzeyi ve yerine göre Moğolistan'dan geldiğimizi anlatamazsın.
Din kardeşliği ne alaka? Burada ülkemiz için faydalı bir şeyi tartışıyoruz ve hemen kötüleyip olmaz demeye başlıyorsunuz. Ekonomi pazarda vs. halk için kötü ama uçak,silah sanayiine bakarsan Türkiye'nin geliştiğini görürsün.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı