TOGG T10X vs Megane 4 vs Opel Crossland vs Citroën C4 vs 2008 vs T-Roc

gene değil ama togg dan vazgeçtik vergisi vb durumlardan dolayı passat uzay gemisi bize 1.400 e güzle bi suv lazım 1:400k ya otomatik geniş ne önerebilirsiniz

2021 Hyundai Tucson 1.6 T-GDI, biraz fazla yakıyor ama hem çök iyi gidiyor hem de geniş.

Bütçe 100k artar ise Hyundia Tucson yarı otomatik ve Nissan Qashqai tam otomatik var.
Qashqai alınmaz bence, Tucson da kullandım Qashqai de ve Qashqai çok çiğ bir araba. Hayata dair hiçbir zevki kalmamış insana hitap edebilir ancak. İç mekanı insanı basıyor, motor çok iyi değil, yürüyeni çok iyi değil. Otobüsle seyahat et daha çok zevk alırsın.

Qashqai alınmaz bence, Tucson da kullandım Qashqai de ve Qashqai çok çiğ bir araba. Hayata dair hiçbir zevki kalmamış insana hitap edebilir ancak. İç mekanı insanı basıyor, motor çok iyi değil, yürüyeni çok iyi değil. Otobüsle seyahat et daha çok zevk alırsın.
Hocam Nissan kalitesi yüzünden önerdim. Ama bu dedikleriniz hakkında bilgim yoktu.

Hocam bu kişisel bir şey ama ben tasarımını hiç beğenmiyorum. Yine de alınabilir. Nissan konusunda katılıyorum. Ürettikleri çoğu araç güzel değil bence.
Tasarım konusunda haklısın, bir önceki kasa çok daha şıktı. Ama sırf motor ve yürüyen için alınır. O 1.6 T-GDI çok nefis bir makine, ProCeed ve i20N'de neler yapabildiğini herkes biliyordur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı