TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım

Arkadaşlar trafik kurallarını ne yayaların ne sürücülerin uyduğu bir ülkede otonom araba felaketten başka bir şey getirmez bence. Şunu izleyin bir de görün ne salak saçma sebeplerden insanlar kaza yapıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Tamam seri üretim olurda kendileri hariç ne kadar üretim olacak?
Hedef 2023 te 15000 adet + 15000 opsiyonlu.
Olmaması için bir neden yok, Allah'ın izniyle olur.
Allah bu işe karışır mı bilmiyorum ama bu Proje hükümetin prestij projesi. Para yağdırıyorlar. Reis, seçime kesinlikle yetişecek diye hüküm buyurmuş.
 
Tesla gibi firmaların yaptığı gibi paket paket sunacakları ortaya çıktı. Boş paketi alırsan normal bir SUV araçtan farkı elektrikli motor olması olacak herhalde. Kameralı aynaları ve değişik sis farlarını ancak dolu pakette görürüz. Ben TOGG girişiminin desteklenmesi gerektiğini düşünenlerdenim. Sonuçta RTE seçimi kaybetse bile(anketler ve tahminler öyle gösteriyor) elimizde işleyen bir fabrikamız olacak. Yeni gelenler de(mevcut muhalefetten ümidim yok ama) umarım fabrikayı devam ettirirler.
 
Tesla gibi firmaların yaptığı gibi paket paket sunacakları ortaya çıktı. Boş paketi alırsan normal bir suv araçtan farkı elektrikli motor olması olacak herhalde. Kameralı aynaları ve değişik sis farlarını ancak dolu pakette görürüz. Ben TOGG girişiminin desteklenmesi gerektiğini düşünenlerdenim. Sonuçta rte seçimi kaybetse bile(anketler ve tahminler öyle gösteriyor) elimizde işleyen bir fabrikamız olacak. Yeni gelenler de(mevcut muhalefetten ümidim yok ama) umarım fabrikayı devam ettirirler.

2023 paketi en dolusu olmalı en boş paket muhalefet paketi.(!)
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı