Mahmut_ER34
Decipat
200k ucuz 800k diyorum ben.+200K ve üstünde olursa alınmaz, zaten bence çıktığı gibi alınması mantıksız bir araç en az 1 yıl beklenmeli ki çıkacak sorunlara bakılmalı.
200k ucuz 800k diyorum ben.+200K ve üstünde olursa alınmaz, zaten bence çıktığı gibi alınması mantıksız bir araç en az 1 yıl beklenmeli ki çıkacak sorunlara bakılmalı.
İlla eleştireceksin demi Recep?Kameralı aynalara ne oldu?
O dediğin fiyatın kesinlikle ve kesinlike üzerinde olacak. Daha önce arkadaşlar da söyledi, fiyatı benzer araçlarla kafa kafaya olacaktır. Çok daha düşük olmasını beklememeliyiz. Bu arapa Avrupa piyasasında satılacak, belli bir kalitenin altında olmayacaktır.+200K ve üstünde olursa alınmaz, zaten bence çıktığı gibi alınması mantıksız bir araç en az 1 yıl beklenmeli ki çıkacak sorunlara bakılmalı.
Opsiyon olabilir. Herkesin kullanacağı bir şey değil.Kameralı aynalara ne oldu?
Milletvekillerimize özel tasarlanıyor hocam sen almasan da olur.Keşke böyle Volvo XC90 tarzı bir araba yerine daha ekonomik ve herkesin alabileceği bir araba yapılsaydı. Togg’un fiyatı 600-700 bin liradan aşağı olmayacak gibi. Bu durumda halkın yüzde kaçı alabilir bunu?
İçindeki bütün ekranlar en baz donanım da da gelecek.Tesla gibi firmaların yaptığı gibi paket paket sunacakları ortaya çıktı. Boş paketi alırsan normal bir SUV araçtan farkı elektrikli motor olması olacak herhalde. Kameralı aynaları ve değişik sis farlarını ancak dolu pakette görürüz. Ben TOGG girişiminin desteklenmesi gerektiğini düşünenlerdenim. Sonuçta RTE seçimi kaybetse bile(anketler ve tahminler öyle gösteriyor) elimizde işleyen bir fabrikamız olacak. Yeni gelenler de(mevcut muhalefetten ümidim yok ama) umarım fabrikayı devam ettirirler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.