Tok sesli Custom klavye önerisi

Bütçe
2.000 - 5.000

Genzonzi

Hectopat
Makaleler
1
İlk defa bu tarz bir işe girişeceğim, en ufak fikrim yok ama anladığım kadarıyla sadece herhangi bir ev eşyası gibi düzgün bir şekilde kurulum gerektiriyor. Whatgeek açık olsa Ajazz AK820 Pro alıp konuyu kapatacaktım ama o kadar şanssızım ki tam düşünmeye başladığımdan önce gönderim kapanmış. ROG STRIX 96 Wireless almıştım, bir sorun yüzünden iade etmek durumunda kaldım ve 5.500 TL şu an. Yazma sesi o kadar güzel, hisli ve sessiz geldi ki ürünü iade ettikten sonra kendi SteelSeries Apex 7'me geçince ne kadar sessizmiş dedim. Ajazz'ın sesi de bayağı toktu o yüzden ona yönelmiştim ama maalesef alamıyorum.
Tok sesli, kaliteli ve Wireless olan bir Custom yapabilir miyim? Yapabilirsem, her şeyini linkleyerek ya da ürünleri söyleyerek benim linkleri bulmamı sağlayacak önerilerde bulunabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Custom yapabilmek bilgi ve tecrübe ister. Bir örneğini paylaşıyorum yapabilirim derseniz klavye önerisinde bulunuruz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öneride bulunursanız sevinirim hallederim diye düşünüyorum. Bilgi tarafında araştırıp öğrenilebilir ama tecrübe edinmek için başlamak gerek. Ayrıca link custom klavye değil yanlış atmış olabilir misiniz ?

@gedik Dostum tekrar selam. Senin klavyene tekrar baktım da custom olarak alındığında fiyatı gayet makul gözüküyor şuan. 114$ demiştiniz, keycaps ve switchler dahil değil dediniz. Total olarak bütün linkleri paylaşabilir misiniz ? Sizin klavyenin aynısını yapabilmek için. Attığınız ürün ;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
( Tam olarak bu tarz bir klavye istiyorum eğer yapılabilirse )
Daha sonra FullyAssembled olarak hazır halini attınız fakat onda tuşların üstünde harfler gözükmüyor, alt kısmında gözüküyor öyle de istemiyorum.

Öneride bulunursanız sevinirim hallederim diye düşünüyorum. Bilgi tarafında araştırıp öğrenilebilir ama tecrübe edinmek için başlamak gerek. Ayrıca link custom klavye değil yanlış atmış olabilir misiniz ?

@gedik Dostum tekrar selam. Senin klavyene tekrar baktım da custom olarak alındığında fiyatı gayet makul gözüküyor şuan. 114$ demiştiniz, keycaps ve switchler dahil değil dediniz. Total olarak bütün linkleri paylaşabilir misiniz ? Sizin klavyenin aynısını yapabilmek için. Attığınız ürün ;
( Tam olarak bu tarz bir klavye istiyorum eğer yapılabilirse )
Daha sonra FullyAssembled olarak hazır halini attınız fakat onda tuşların üstünde harfler gözükmüyor, alt kısmında gözüküyor öyle de istemiyorum.

https://www.monsgeek.com/product/m1w-barebone/ Sizinki gibi istersem bunu alacağım + olarak switch ve keycaps mi alacağım ekstradan, başka bir şey almama gerek yok herhalde anladığım kadarıyla ? Eğer öyleyse bu çok kafama yattı, barebone kısmını alıp switch ve keycapsleri kendim takarım zevkime göre.

Son düzenleme:
Öneride bulunursanız sevinirim hallederim diye düşünüyorum. Bilgi tarafında araştırıp öğrenilebilir ama tecrübe edinmek için başlamak gerek. Ayrıca link Custom klavye değil yanlış atmış olabilir misiniz?

Klavye Custom değil ama videoda customize yapılıyor. Toplumu gerçek Customize'da bilgilendirmek/bahsetmek istemiştim.

@Genzonzi ben bu Kiti monsgeek kendi sitesinden aldım m1w modeli. Kablosuz olarak da kullanabiliyorsunuz. Tek olumsuz yanı bunu yapabilmemiz için soldaki shift tuşunu çıkarmanız lazım Switch orada çünkü saçma biryerde yani.

Yunexpressle gönderiyorlar ama ödeme kısmında not bölümünde gümrük vergisi cıkmaması ile ilgili bunu belirtmeniz lazım. Aras kargo ile geliyor. Eğer kesin karar verirseniz size yazarım ne yazmanız gerektiğini. Bendeki kitin kendisi 110$ kargo olarak da 12.5$ alıyorlar değişmediyse. Daha ucuz modellerde var bakın siteye.

MonsGeek - Make Cool Gears Accessible.
MonsGeek was part of the Akko brand and shares the core belief that enthusiast-level keyboards and peripherals should be easily accessible for all.

www.monsgeek.com

Keycaps ve switchleri aliexpressden aldım. Zaten vergiyi peşin alıyorlar. Ekstra ödeme çıkmıyor. Kendi zevkinize uygun Switch ve keycaps seçersiniz.

Gateron ve outemu switchler daha uygun. bir de ktt kaga white V3 bunların fiyatları da makul. PBT keycaps almaya çalışın. Ucuz klon PBT keycaps bakabilirsiniz. Kaliteli olanlar daha pahalı satılıyor. Custom yapmak biraz zahmetli ve süreç gerektiriyor.

Teşekkür ederim detaylı cevabınız için ama eğer zahmetli ve süreç gerektiriyorsa hazırdan devam edeceğim. Aliexpress'te Ajazz AK820 Pro, 2800 TL'ye denk geliyor. Muhtemelen onu alacağım yoksa içinden çıkamayacağım bir hal alıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı