TOKİ sonuç sorgulama nasıl yapılır?

O.c.u.a

Centipat
Katılım
25 Şubat 2022
Mesajlar
93
Çözümler
1
e-Devlet'te "talep toplama projeleri için hak sahipliği kura sonucu sorgulama" kısmında tuzla ilçesinde "asil" olarak kazandığım gözüküyor, bu doğru bir bilgi mi? Çünkü "kuralı satış projeleri" kısmında başvurum yok gözüküyor, şimdi ne yapmam gerekiyor? Nasıl bir yol izleyeceğim?
 
Başvuru yaptınız mı peki ? Kura çekildiği için başvuran listesi silinmiş olabilir o yüzden başvurmamış gözüküyor olabilirsiniz. Öyleyse kazanmışsınızdır hayırlı olsun.
 
Hocam TOKİ size bir SMS atacak o SMS ile giriş yaparsanız direk siteye yönlendirir kırmızı butonsa sağlık olsun yeşilde hak sahibisiniz. Eğer olurda çıkmazsa Halkbank'tan SMS alıyorsunuz ve paranızı geri alabiliyorsunz. Bana SMS'i erken atmışlardı kaybettim sanmayın aman ha :)
 
Evet yeşil yanıyor, asil olarak kazandınız yazıyor ama haber sitelerindeki linkten girince farklı bir yere yani kuralı satış kısmına atıyor, talep toplama kura sonucu farklı bir olaymı diye teredütte kaldım
 
Evet yeşil yanıyor, asil olarak kazandınız yazıyor ama haber sitelerindeki linkten girince farklı bir yere yani kuralı satış kısmına atıyor, talep toplama kura sonucu farklı bir olaymı diye teredütte kaldım.

Siz sadece size gelen SMS ile ilgilenin ve e-Devlet dışındaki sitelerdeki yalan haberlere itibar etmeyin. Hayırlı olsun.
 

Geri
Yukarı