Tom Clancy's Rainbow Six: Siege alınır mı?

SlmBnEmirrr

Hectopat
Daha fazla  
Valorant ve CS'den sıkılmaya başladım, FPS oyunlarıyla aram gayet iyi. Son zamanlarda oyunu araştırmaya başladım bazı yerlerde oyunda toksik insanların olduğu söyleniyor. Toksiklik düzeyi nedir, solo girdiğimde oyundan soğur muyum?

Her türlü toxic oyuncuya denk geliyorsun bu her oyunda kaçınılmaz bir şey. Ama diğer oyunlardaki kadar rahatsız edici seviyede değil.
Solo girdiğinde oyundan soğuman muhtemel çünkü bu oyun solo çok zor. Rastgele kişiler geldiğinde anlaşmak zor oluyor. Oyunun temelinde bilgi vermek çünkü. Her yerde kamera var, tuzak var, barikat var. Bunlardan bilgi vermen gerekiyor.

Alınır. Toksikler o kadar yok, 5-6 maçta bir falan geliyor bana. Gelince de susturursunuz. Diğer oyunlara kıyasla daha az.
Yalnız indirimde 30-40'TL'ye kadar düşüyor. İsterseniz indirimleri bekleyin.
Ben solo 150 saat oynadım, hala oynuyorum. Ama takımla iletişimi iyi kurmanız lazım çünkü oyun info üzerine kurulu gibi bir şey.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı