Tom Clancy's Rainbow Six: Siege alınır mı?

OnlyX

Hectopat
Arkadaşlar rainbox Six Siege almayı düşünüyorum. Ama sizce Deluxe Edition'u mı alayım? Yoksa standart Edition'u mu?
Yani birkaç tane daha operatör falan verecekmiş kendim kasabilir miyim onları? Arada 10 lira fark var çünkü eğer kasmak için çok zaman gerekiyorsa Deluxe Edition alacağım ama çok zaman gerekmiyorsa standart alacağım. Şu anda Steam'e para yatıramadığım için bakiyem sınırlı o yüzden soruyorum.

Arkadaşlar rainbox Six Siege almayı düşünüyorum. Ama sizce Deluxe Edition'u mı alayım? Yoksa standart Edition'u mu?
Yani birkaç tane daha operatör falan verecekmiş kendim kasabilir miyim onları? Arada 10 lira fark var çünkü eğer kasmak için çok zaman gerekiyorsa Deluxe Edition alacağım ama çok zaman gerekmiyorsa standart alacağım. Şu anda Steam'e para yatıramadığım için bakiyem sınırlı o yüzden soruyorum.

Alacaksan kesinlikle Deluxe al.

Standart olanda operatörler yok evet. 10 lira için o kadar uğraşmaya değmez. En azından Deluxe Edition alın bence.

Deluxe olanda standart olanından farkı oyun içi 10K paraya alınacak ajanları veriyor. O ajanların hepsini elde etmen hiç kolay değil. 10 TL' ye değecektir.

Operatör açmak uzun sürer ver 10 lirayı hiç yoktan birkaç operatörden kurtarır. Renown booster güzel kullanırsan hızlı hızlı kasarsın. Yalnız çok kötü bir zamanda başlıyorsun oyuna hileden geçilmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı